Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Kasza Tibi feleségének nem...

Kasza Tibi feleségének nem olyan az élete mint egy valóságos mese?

Figyelt kérdés

Az egész kapcsolatuk mint a mese. Jó értelemben írom. Facebookon megismerkedtek mikor még 20 éves se volt. Sok utazgatás, boldog évek. Majd az egyik tévéműsorban a lánykérés. Esküvő a Grand Canyonnál. Kislányuk megszületése. Most a második terhesség.

A Manker shop sikeressége...

Ismeretlen lányból hova jutott.

Mennyire kevés erre az esély.

2022. jan. 5. 22:43
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
73%
Nem minden arany, ami fénylik...
2022. jan. 5. 22:49
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Borzalmas az a faszi, inkább rémálom lehet
2022. jan. 5. 23:16
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Biztos nehéz a háttérben, hogy mindig boldognak kell látszani, komoly veszekedéseket nem mutatni, gyereknevelés nehézségeit nem is tudom, hogy tudja ennyire kizárni. Lora kb most lehet a dackorszakban, az pedig nem egy egyszerű történet
2022. jan. 6. 12:50
 4/19 anonim ***** válasza:
49%
Olyan szexi az a Tibi, hogy az ágyban biztos mese
2022. jan. 6. 15:01
 5/19 A kérdező kommentje:
#3: Nyilván ott is vannak nehézségek. Nem is ezt mondtam hogy nincsenek. Csak arra mondom, hogy egy teljesen ismeretlen lánynak hova jutott az élete. Azért ritka, hogy valakinek tv műsorban kérik meg a kezét stb. Szerintem ő sem gondolta volna tiniként.
2022. jan. 6. 17:40
 6/19 anonim ***** válasza:
Biztos nem gondolta de a "valóságos mese" élet nem csak ezekből a nagy pillanatokból áll
2022. jan. 6. 19:53
 7/19 A kérdező kommentje:

Senki nem mondta, hogy csak ennyiből áll.

Elmondta többször, milyen sokáig küzdöttek a babáért pl.

2022. jan. 6. 19:58
 8/19 anonim ***** válasza:
Igen, de nem is él vissza vele, tök visszafogott lány. Bár a Tibit nem kedvelem túlzottan, de így ketten jól össze illenek.
2022. jan. 7. 01:25
 9/19 anonim ***** válasza:
ha olyan visszafogott akkor s.k val hogy olyan jo baratnok?kivulrol 2 masik vilag
2022. jan. 7. 13:10
 10/19 A kérdező kommentje:
#9: Igen, ezen én is meg vagyok lepődve, de Andi nem szokta mutatni instán. K. szokott csak közös képet feltenni.
2022. jan. 7. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!