Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Hölgyek! Női szemmel Leonardo...

Hölgyek! Női szemmel Leonardo Dicaprio tényleg olyan jóképű?

Figyelt kérdés
2022. jan. 5. 21:26
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Matt Damonon mi jó, most őszintén? Törpe, aránytalan rövid karok, gonosz manófej, nagy egó.
2022. jan. 7. 23:29
 22/29 anonim ***** válasza:
Fiatalkori képét nézd meg.
2022. jan. 8. 17:00
 23/29 anonim ***** válasza:

Regen tetszett fiatalon, pl. Titanic, Kapj el ha tudsz.

Wall street farkasa meg elmegy.

Ma mar oreg es nem tul jol oregedett; nagy szetszelesedo feje van es plotty teste.

Persze igy is kap majd fiatal pipihusit maganak es nem sir, hogy a gyks noknek nem kell. De en ha fizetne se mennek el vele.

2022. jan. 17. 19:47
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez abszolút szubjektív, de sokaknak tetszik, a Titanic után, szerintem a nők jelentős része oda volt érte, szóval lehet benne valami. A sikerei, tehetsége és a

megnyilvanulásai miatt is tetszhet sokaknak. Nekem teljesen más típusok jönnek be, de ha elhívna randizni, valószínű én is elmennék.

2022. jan. 29. 13:40
 25/29 anonim ***** válasza:
66%
fiatalon is jóképű volt, most meg sármos is hozzá, a kisugárzása az ami mindig is vonzóvá tette, nagyon karizmatikus. Fegyelmezett, komoly, okos, intelligens, energikus, érzéken, nagyon jó színész és jó fellépése van, megnyerő az egész ember.
2022. márc. 8. 14:22
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem fiatal srácként helyes volt. Kölyökképú maradt, nem vonzó férfi viszont eszmélyetlen tehetséges szinész.

Ragnar.. azaz Travis Fimmel jó pasi pl.

2022. ápr. 11. 20:23
 27/29 anonim ***** válasza:
nekem tetszett fiatalon is most negyven felett meg brutál kisugárzása lett, magnetikus, nagyon nagyon jó pasi.
2022. ápr. 12. 03:23
 28/29 anonim ***** válasza:
Fiatalon nagyon tetszett
2022. aug. 10. 16:35
 29/29 anonim ***** válasza:
25 éve tetszik, amióta megláttam a titanicban, interjúk cikkek alapján a személyisége is vonz, nem csak a külseje.
szept. 26. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!