Kit preferáltok? Ryan Reynolds vagy Leonardo DiCaprio?
Leo. Kiskoromban nagyon tetszett, mikor még kinézett valahogy.
Ryan Reynolds túl megjátszós viccesnek tűnik, olyan erősködően jófej.
Szerintem Leo sokkal jobb filmekben játszott. Már fiatalon is. Nagyon tehetséges. Ryan kicsit "vérszegényebb".
Hogy milyen humorosak és kedvesek arról nem tudok nyilatkozni, nem ismerem őket.
Egyébként mindketten szimpatikusak így a távolból.
A karomon felál a szőr amikor felidézem a Viharszigetből azt a jelenetet amikor a halott lányait kihúzza a tóból.
Zseniális alakítást nyújtott az egèsz filmben.
Személyiségre fogalmam sincs melyik milyen.
DiCaprio igazi "nagyágyú", jó filmekben, jó színészekkel játszott. Például ott van a "Kapj el ha tudsz", Tom Hankssel, aki szintén nagy kedvencem, és szerintem az egyik legjobb színész a világon. Vagy a Tégla is szintén erős film. Ráadásul hasonlít Robert De Nirora is így idősödve, aki szintén igazi legenda.
Viszont Ryan Reynolds sem igazán rossz, csak valahogy még mindig a "hülye gyerek" meg "akcióhős kemény gyerek" arca van. Pont ezért áll neki jól egy Deadpool film. Kedvenc filmem tőle az "Elve eltemetve". Igazi nyomasztó dráma. A poén, hogy nagyjából a film felénél esett le, hogy ez Ryan Reynolds.
Leo❤️
Mindkét színészt szeretem, de nekem azért DiCaprio az örök kedvenc. Személyiségre és tehetségre nekem eleve Leo a legelső. Reynolds sem rossz színész, vannak olyan filmek, amik kifejezetten jól álltak neki, és van egy fajta stílusa, de mint mondtam, nálam Leo mindent visz❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!