Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Igaz lehet Szilágyi Liliána...

Igaz lehet Szilágyi Liliána állításai Szilágyi Zoltánnal szemben?

Figyelt kérdés

Fizikai és szexuális bántalmazással vádolja saját apját.

Durva vádak, de vajon igazak-e?

[link]

2021. dec. 30. 19:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
15%

9-es!

Egy férfinak a vilàgon semmiféle fizikai fölénye nincsen egy élsportoló nővel szemben...ezt magyarázni kell??

2022. jan. 1. 13:27
 12/19 anonim válasza:
53%

Csatlakozom az előző hozzászólóhoz, én nem állok ki az apa mellett, de ezt a csajt nem fogja csak úgy fojtogatni valaki, ha ő ellenáll!

Persze, az lehet, hogy pszichésen gát alatt volt, hogy szembeszálljon az apjával, noha fizikálisan simán megtehetné.

2022. jan. 1. 13:30
 13/19 anonim ***** válasza:
15%

Kérlek nézzétek meg a dtk-s interjút. Sok mindenre választ kaptok.

Védekezett(rájött, hogy ez nem okés, 10x év után), de egy idő után átkapcsolt az agya a megszokott kerékvágás miatt és nem tudott védekezni.

[link]

2022. jan. 1. 15:00
 14/19 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem ne tippelgessünk. Várjuk ki a végét ennek az egész botránynak. Sajnos vagy nem sajnos, amíg a bíróság nem találja bűnösnek az apát, addig ő nem bűnös.
2022. jan. 1. 16:21
 15/19 anonim válasza:
45%
DTK-s videóról annyit, hogy a pénzéhes Krisztike a Liliána unokatesójának a volt felesége. Nem, ő se látta,hogy a fater teljes erőből fojtogatta és ütlegelte, ahogy a gyerekorvos nénikéje se, az edzők se, sőt a masszőr se,a lányok se az öltözőből... De reklámnak DTK-nak a fos műsorához remek volt, mert 3 napja csak arról beszél az ország ...gondolkodni!!!!
2022. jan. 1. 16:30
 16/19 anonim ***** válasza:
52%
Az apja ügyvéd, nem fogja könnyen adni magát. Én csak azt nem értem, hogy akik azt gondolják, hogy hazudik a Liliána, mi oka lenne ilyet hazudnia?
2022. jan. 1. 17:32
 17/19 anonim ***** válasza:
56%
#14 vagyok. Miért lettem lepontozva? :"D
2022. jan. 1. 19:41
 18/19 anonim ***** válasza:
57%

Azért lettél lepontozva, amiért a többi is, aki nem telipofával fröcsögte az apa bűnössége tényét.

Józan kételyekre, valid kérdésekre itt senki nem kíváncsi!

Rázd az öklöd, kiabáld, hogy börtönbe vele, az a lényeg!

Előtted többen leírták, hogy Liliána még felnőtt korából is elmesélt egy ilyen fojtogatásos sztorit, és tök reálisan felmerül a kérdés a mostani fizikumát nézve, hogy mégis hogyan lehetne őt csak úgy fojtogatni?

Messze túl erős ehhez.

Reakció: lepontozás. Érv nuku. (Az nem szàmít érvnek, hogy egyesek tévképzete, hogy egy élsportoló nőt le tud nyomni egy férfi, csak mert férfi...mert ez röhejesen komolytalan.)

2022. jan. 2. 10:41
 19/19 anonim ***** válasza:
79%
Előző, pont azért értek egyet azzal, aki azt írta, hogy valszeg pszichésen nem bírt szembeszállni az apjával. Egyértelmű, hogy pusztán fizikai szempontból meg tudta volna akadályozni, hiszen sokkal erősebb a fizikuma egy átlag férfinél.
2022. jan. 2. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!