Damu Rolandról milyen emlékek maradnak meg benned?
Nem a színészről, hanem a karakterről, akit a Jóban rosszban sorozatban játszott. Sajnos akkoriban voltam kanos, fejlődésben levő meleg fiú és valamiért a sorozatban rákattantam, azóta csak az agresszív pasik vonzanak, amilyen a karakter volt Violával, meg a többiekkel.
A mostani pasim is egy nagy seggfej és utálom magam miatta, hogy nem tudok ettől elszakadni.
Én is csak Iboly sorozatgyilkosos részéig néztem. Habár hamarabb abba akartam hagyni, mert Réka volt a kedvenc karakterem.
De kíváncsi voltam, hogy hova fut ki.
Egyértelműen a Vacsoracsatás mémmé vált szereplése.
Számomra is a vacsorás balhéja kb az egyetlen dolog, ami megmaradt, mivel TV-t nem nézek.
Azon rendszeresen jókat röhögtem, illetve gyakran idéztem belőle.
"2** km-t utaztak a cigányok!!!"
Mostantól viszont nem fogok, ennyivel megtisztelem.
7.
Na, ha ennyire benne vagy, akkor légyszives válaszolj!
Azon a bulin miért ment a cirkusz?
Mert nekem nem jön le, hogy most kire haragudott meg?
Az IHM gyerekre?
Kinek mondja, hogy fszszopó?
Kit hív ki boxolni?
Hallottam botrányairól és a Hal a tortán esetről, amiből valami internetes mém is kialakuld, de igazából egyiknek sem néztem utána mélyebben.
Nekem főleg régebbi szinkronszerepei maradtak meg. Ezek közül amik elsősoként beugranak, az Johnny Bravo és Moe a Simpson családból, akinek néhány évadon át ő volt a hangja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!