Ha ráírok Damu Roland facebookjára akkor lehet hogy valaki visszaír még vagy már nem?
A kérdés komoly, nem viccelődésből kérdezem.
Elhunyt , ma reggelre jött le a hír de fent maradt a facebookja. Milyen dolog az hogy ott maradt a facebookja?
Én már akkor töröltem volna magam a helyében amikor bemegyek a kórházba.
De most hogy így alakult . Ha küldök egy üzenetet a facebookjának akkor válaszol valaki ? Vagy mi lesz így a profiljával?
Tényleg nem tiszteletlenségből kérdezem ezeket csak érdekelne.
Szerinted aki kórházba készül (már ha nem viszik, mert annyira rossz állapotban van) az a legfontosabb dolga, hogy mi lesz a facebookjával? Sőt még törölje is le előre abban a hitben, hogy hátha meghal. Remek motiváció egy kórházba fekvéshez.
Már ezen a ponton is elég bicskanyitogató a kérdésed, de még sikerül egy lapáttal rátenni, hogy egy halott embernek írogatsz, hogy vajon ki válaszol majd. Nyilván egy gyászoló embernek szintén az lesz a prioritása, hogy vadidegen emberek retard kérdéseire válaszolgasson.
"Tényleg nem tiszteletlenségből kérdezem "
Ja, bocs, akkor minden el van nézve. Ezt a kérdést ki sem kellett volna írni.
"Milyen dolog az hogy ott maradt a facebookja?
Én már akkor töröltem volna magam a helyében amikor bemegyek a kórházba."
Ne haragudj kérdező, de olyan tapintatlan ostobaságokat írsz, hogy ezen felnevettem. Szerinted tudta ő előre, hogy meg fog halni és ideje törölni a Facebookot? Majd valamelyik hozzátartozója átveheti a hozzáférést, és akár emlékoldallá alakíthatja. Ezen ne aggódj.
Igen, én is ezt gondolom. Érdekes hogy Timi már két embert is a sírba vitt akikhez komolyabban köze volt.
Fekete özvegy (pénzéhes lotyó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!