X faktor, P. P. bennetek is felmerül néha hogy valamilyen drog hatása alatt áll?
Figyelt kérdés
Ez nem pont most jut eszembe, hanem hónapok óta érzem ezt ahányszor szerepelni látom, féltűnik az extrém viselkedése.
Azt tudom hogy lökött alap helyzetben de ez valahogy "más".
2021. dec. 18. 21:21
1/10 anonim válasza:
Neki alapból ilyen a viselkedése.
2/10 anonim válasza:
ő túl jó gyerek ahhoz, a csaj akivel együtt van, az is jóravaló.
3/10 anonim válasza:
Akkor te még nem láttál drog hatása alatt álló embert.
Nála erről szó sincs, egyszerűen csak egy menthetetlen szánalmas ripacs.
4/10 anonim válasza:
Fel ismerem a drogosokat, mivel én is csinálom. Ő nincs betépve...
5/10 A kérdező kommentje:
Nem betépésre gondoltam, hanem valami egyéb cucc, nem értek hozzájuk de hallottam azért egymást.
Ami pörget.
2021. dec. 18. 21:39
6/10 anonim válasza:
7/10 anonim válasza:
Nem. Ő egy áldott jó gyerek. Vannak fura dolgai,kicsit lökött de tiszta
8/10 anonim válasza:
Ki az a PP? Puskásról van itt szó?
Szerintem ő csak egy ilyen naplopó alak, semmi extrém nincs benne. Max Adél akar extrémkedni néha a bájvigyorával, de ő még irritáló is Puskáshoz képest.
9/10 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem, viszont én meg voltam győződve róla, hogy meleg, ahogy a másik mentornál is. Nagyon feminin
10/10 anonim válasza:
Az összes filmes, tv-s szív, ezt mindenki tudja, úgy dől a coco az ilyeneknél mint a melegvíz a csapból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!