Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Damu Roland már jól van?

Damu Roland már jól van?

Figyelt kérdés

2021. dec. 17. 15:34
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
23%

Valóban, és én nem is állítottam az ellenkezőjét. Én arra próbáltam reflektálni, hogy míg egy HÍRES ember megkapja ezért a büntetésért, a médiában nem a nemierőszak ellen szólalnak fel ebben a szituációban, hanem az adott személyt tépik szét, aki elkövette a bűnt. Nincs üzenet, csak hogy a Damu rossz, agresszív. Közben a többi nemierőszakot elkövető férfi/nő büntetlenül él, az áldozatok meg nem mernek lépni. Mert ők is mit lát(hat)nak? Hogy csak akkor van esélyük, ha van mögöttük valaki, akinek sok van valamiből.

Nincs következetesség a magyar jogban és törvényben, a média meg ezt kihasználja.

Nem lehet egyértelműen elmondani Damuról, hogy primitív, vagy agresszív volt. A Timi elleni nemierőszakot se lehet egyértelműen kimondani, hogy elkövette, vagy hogy ő követte el, ezt csak ők ketten tudhatják. Egyikük se jó, szent. De Damunak a karrierje múlt ezen. Timi meg karriert épített erre. Damunak volt tehetsége. Timinek van?

Hogy ki bántott kit, az is szubjektív. Talán Damunak jobban fájt az, amit Timitől kapott, de neki már nem kell szenvednie. Ezzel szemben lehet most van, aki szarabbul alszik miatta. Mert most, hogy ő már nincs, lassan a feledésbe merül a körülötte kialakult balhé is. Amire Timi építkezett szépen. Ugye nem tart örökké. Nem lehet megélni belőle, és az örökség is elfogy egy idő után. És a szépség sem örök. Szerintem Damura többen fognak emlékezni a tehetsége miatt, de ha más miatt is, Timire csak a köztük lévő balhé miatt fognak emlékezni. Azt döntse el mindenki maga, melyikkel tudna jobban megbékélni.

2021. dec. 27. 21:05
 22/34 anonim ***** válasza:
34%

Persze hogy szetszedte a média. De aki kozszereplo annak ez ezzel jár.

Akkor nem zavarta a média amikor dőlt a lóvé.

Ez egy ilyen világ. Sajnos vagy nem, ha a szomszéd Józsi eroszakol meg valakit arról nem írnak évekig mert töredék annyi ember se ismeri.

Derékba tört a karrierje, igen. De az ő döntése volt amit tett, élhetett volna rendes életet is hisz mindene megvolt. De épp azért úgy érezte hogy mindent meg is tehet.

Igen Timi így ismert lett, de őszintén szólva ha annyiban hagyja az egészet és csak úgy megy hozzá andyhez ő akkor is gazdag lett volna és akkor is elverne most az öreg pénzét, szóval neki nagyon nem oszt nem szoroz az a hírnév amit kapott a per miatt hogy azt lehessen mondani csak azért csinálta mert megérte.

Az meg hogy most dus gazdag hát megint nem tartozik a témához és nem is érdekel, én nem irigylem tőle.

2021. dec. 27. 21:29
 23/34 anonim ***** válasza:
65%
Ne térjünk el a tárgytól, ezek a vitatkozások nem illenek egy ilyen halálesethez! Olyan is kerülhet ilyen helyzetbe ezek szerint,aki be van oltva.
2021. dec. 27. 21:39
 24/34 anonim ***** válasza:
30%
Az oltás dolog már az elején meg lett válaszolva. Volt egy csomó kezeletlen betegsége. Akkor is meghalt volna ha nem kapja el a covidot.
2021. dec. 27. 21:49
 25/34 anonim ***** válasza:
0%
Milyen betegsége? Mi vagy te orvos?
2021. dec. 27. 21:52
 26/34 anonim ***** válasza:
69%
Pedig azt elég sokszor elmondták hogy az oltás nem százszázalékosan véd csak nagymértékben javítja az esélyeket. Majdnem mindenre igaz az életben hogy nem 100 százalékos de nem mindegy hogy valami hány százalékban "biztos". Én magam is akkor kaptam csak meg a harmadik oltást mikor jó néhányan már meghaltak úgy, hogy a harmadikat még nem adatták be...
2021. dec. 27. 22:07
 27/34 anonim ***** válasza:
0%

"Sírjunk a temetésén? - Oltásmániás orvos közölte a twitteren, hogy nem fog az "önző" oltatlanok

temetésén sírni, harmadik injekciója után meghalt"

[link]

2021. dec. 27. 22:11
 28/34 anonim ***** válasza:
49%
Visszatérve az viszont már nem tetszik hogy most Timire zúdul népharag, hisz Damu megtehette volna hogy ahelyett hogy üt, szakít.
2021. dec. 27. 22:30
 29/34 anonim ***** válasza:
6%
#28 Kamuvád volt. Meg akart tőle szabadulni.
2021. dec. 27. 22:33
 30/34 anonim ***** válasza:
60%
Na ez az amit sose fogunk megtudni
2021. dec. 27. 22:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!