Damu Roland már jól van?
Valóban, és én nem is állítottam az ellenkezőjét. Én arra próbáltam reflektálni, hogy míg egy HÍRES ember megkapja ezért a büntetésért, a médiában nem a nemierőszak ellen szólalnak fel ebben a szituációban, hanem az adott személyt tépik szét, aki elkövette a bűnt. Nincs üzenet, csak hogy a Damu rossz, agresszív. Közben a többi nemierőszakot elkövető férfi/nő büntetlenül él, az áldozatok meg nem mernek lépni. Mert ők is mit lát(hat)nak? Hogy csak akkor van esélyük, ha van mögöttük valaki, akinek sok van valamiből.
Nincs következetesség a magyar jogban és törvényben, a média meg ezt kihasználja.
Nem lehet egyértelműen elmondani Damuról, hogy primitív, vagy agresszív volt. A Timi elleni nemierőszakot se lehet egyértelműen kimondani, hogy elkövette, vagy hogy ő követte el, ezt csak ők ketten tudhatják. Egyikük se jó, szent. De Damunak a karrierje múlt ezen. Timi meg karriert épített erre. Damunak volt tehetsége. Timinek van?
Hogy ki bántott kit, az is szubjektív. Talán Damunak jobban fájt az, amit Timitől kapott, de neki már nem kell szenvednie. Ezzel szemben lehet most van, aki szarabbul alszik miatta. Mert most, hogy ő már nincs, lassan a feledésbe merül a körülötte kialakult balhé is. Amire Timi építkezett szépen. Ugye nem tart örökké. Nem lehet megélni belőle, és az örökség is elfogy egy idő után. És a szépség sem örök. Szerintem Damura többen fognak emlékezni a tehetsége miatt, de ha más miatt is, Timire csak a köztük lévő balhé miatt fognak emlékezni. Azt döntse el mindenki maga, melyikkel tudna jobban megbékélni.
Persze hogy szetszedte a média. De aki kozszereplo annak ez ezzel jár.
Akkor nem zavarta a média amikor dőlt a lóvé.
Ez egy ilyen világ. Sajnos vagy nem, ha a szomszéd Józsi eroszakol meg valakit arról nem írnak évekig mert töredék annyi ember se ismeri.
Derékba tört a karrierje, igen. De az ő döntése volt amit tett, élhetett volna rendes életet is hisz mindene megvolt. De épp azért úgy érezte hogy mindent meg is tehet.
Igen Timi így ismert lett, de őszintén szólva ha annyiban hagyja az egészet és csak úgy megy hozzá andyhez ő akkor is gazdag lett volna és akkor is elverne most az öreg pénzét, szóval neki nagyon nem oszt nem szoroz az a hírnév amit kapott a per miatt hogy azt lehessen mondani csak azért csinálta mert megérte.
Az meg hogy most dus gazdag hát megint nem tartozik a témához és nem is érdekel, én nem irigylem tőle.
"Sírjunk a temetésén? - Oltásmániás orvos közölte a twitteren, hogy nem fog az "önző" oltatlanok
temetésén sírni, harmadik injekciója után meghalt"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!