Damu Roland már jól van?
Elirtam, hű de nagy dolog.
Timi olyanokkal volt együtt akik semmi kivetni valót nem találtak abban hogy penzelik, pláne nem abban hogy szép csinos nőt dughatnak. Ha rolandkanak szenvedés lett volna mellette az élet mert Timi agyba főbe veri és eroszakolja, akkor lehetne azt mondani hogy megerdemli. Az hogy valaki egy hülye picsa még nem jogosít fel senkit hogy bantsa. Szimplán szakithatott volna vele ha olyan szörnyű nő volt, de jól esett neki megverni és megeroszakolni mert egy agresszív majom volt. Az ilyet cseppet sem tudom sajnálni.
Lehet nem ártana az ő szemszögéből is vizsgálni a dolgot. Jakupcsek műsorában kifejtette, már amennnyire tudta és a műsoridő engedte, na meg Gabi belepofázása.
Tehetséges ember volt, abból élt, amihez értett. Nem volt szent, de az országban több 1000 ilyen van, aki rosszabb, és csak azért nem éri őket el a törvény keze, mert nem média személyiségek, hírességek. Roland veszte az volt, hogy a média felfújta a balhét, és kidurrant a lufi. Először látunk ilyet a történelembe? Elvis Presley mond valamit? És hány olyat, aki ebből élve kimászott? Talán Britney Spears.
Vajna Timi egyébként miből is él? Csak nem a halott párjának a vagyonából, és a saját nevéből, amit egy balhé köré épített, aminek a Damu esett aldozatául? Nem tudom, erre szokták az élősködő jelzőt használni szerintem. Persze tehetség ehhez is kell. Meg gerinctelenség.
#22 az hogy mások megússzák még nem ment fel senkit. Se őt se azt a sok rohadekot aki megússza. Épp elég baj hogy sok hozzá hasonló féreg rohangál büntetlenül.
Én nem mondom hogy a vajna Timi nem egy aranyaso liba. Mert az, ez tény. De ő nem bántott senkit. Az öregnek nyilván nem fájt mikor dughatta. Ahogy damunak se.
Ellenben damu egy primitív agresszív állat volt.
Tény hogy timit az öreg segítette a bíróságon de attól még megerdemelte amit kapott damu.
A baj ott kezdődik hogy olyan világot élünk amikor egy nőnek hogy bizonyítson egy bantalmazast egy ismert ember ellen egy még ismertebb és gazdagabb ember befolyasara volt szükség. Ha andy vajna nincs damu megúszta volna egy ejnye benyjevel.
Na ez az ami számomra sokkal felháborítóbb.
De persze ezzel senki nem foglalkozik csak sajnalgatjak ezt a senkit mert most meghalt, és ilyenkor jó magyar szokás szerint szentté kell avatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!