Senior Séf kérdése:
Ki az a Varga Irén?
Figyelt kérdés
Már több helyen belebotlottam a nevébe.2021. dec. 13. 12:07
11/39 anonim válasza:
Nem tudtam,hogy ki ez, rakerestem, majdnem eldobtam a telefonom.... :S
12/39 anonim válasza:
Hát a férje is minimum elmebajos, nem csak a nő...
13/39 anonim válasza:
Egyébként volt xfaktorban is, meg valami Budapest Európa Tv-ben is (na az is érdemelne egy külön misét).
15/39 anonim válasza:
Igen, irigyek vagyunk. Szeretnék egy ostoba, mérhetetlen IQ-val rendelkező cigány lenni, akin egy ország röhög. Szeretnék 150 kg lenni és szeretnék olyan nyomorék pasit is magam mellé. Hogy találtad ki?
Talán a rokona vagy? :D
16/39 anonim válasza:
Molnár Krisztián és Bartos mester sokkal jobb:D
17/39 anonim válasza:
Hallani hallottam róla, meg egy egy retardot hallom, ahogy lejátszik tőle valamit, de sajnos nem az én ízlés világom, én nem tudok nevetni rajta. Mindenki másra fogékony, más számára a vicces. Számomra ő tipikusan az az eset, aki itt Tatabányán a mésztelepen, vagy hatos telepen kiválóan ellenne és beilleszkedne, vagy beilleszkedne Oroszlányon a Nyíres dűlőbe. Más kérdés, hogy ilyenkor érzem igazán isten létezését, hogy ezt az átokverte nőt nem adta szerény városunknak.
18/39 anonim válasza:
15: te talán irigy vagy egy rakás kutyakupacra, ha meglátod az utcán..? ű
:-DDDD
19/39 anonim válasza:
17! Én pl ezekről sem tudom, hogy kicsodák. :D de erre már nem merek rákeresni, épp elég ez a hulladék vargairén, ezt sem tudom szerintem még sokáig elfelejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!