A BTS általában mennyivel előbb szokta bejelenteni, hogy turnéjuk lesz minthogy megkezdődik a jegyek árusítása?
Figyelt kérdés
Mert most itt a Los Angeles-i koncertekkel kapcsolatban minden nagyon gyorsan történt, de azt olvadtam azért normál esetben el szokott teli 1-2 hónap ez igaz?Még viszonylag új army vagyok és nem igazán vagyok tisztában ezzel.2021. dec. 3. 10:18
1/11 anonim válasza:
Igen általában 1-2 hónapra bejelentik a turnét
2/11 anonim válasza:
Most azert volt olyan gyors nehogy módosítsák a törvényt és ne tudjanak be hajtani a sok pénzt
3/11 A kérdező kommentje:
Utolsó milyen törvényre gondolsz?Arra h lehet koncertezni?Csak mert pl. Harry Styles már jóval előttük is tartott koncerteket.
2021. dec. 3. 17:49
4/11 anonim válasza:
Igen mivel ezek akár naponta is változhatnak tudod te is jól hogy barmikor maszkot kell hordani amikor gondol egyet a vezetőség! (És kell is) és megint gondolhatnak egyet és megint nem lesz karácsony illetve szilveszter… :(
Ugyan úgy igaz ez a többi országra mert barmikor gondolhatnak egyet és korlátoznák valamit!
5/11 anonim válasza:
Valamint nem az előtte a lényeg hanem hogy amikor ők akarnak akkor lehet korlatozzáj oket!
6/11 anonim válasza:
Amugy jó tanács ha akarsz menni akkor ne várd azt meg hogy magyarba jöjjenek mert nem fognak! Ha lesz németországi akkor menj el oda különben nem lesz más esélyed!
7/11 A kérdező kommentje:
Ja értem hát ez igaz :( csak nagyon szeretném ha idén el tudnék jutni, mert aztán ugye arról h Jinnel is mi lesz mondanak minden félét meg ahh nagyon szeretném már őket látni ♥️. És igen tuti nem fognak Mo.-ra jönni és erre a kezdetektől számítottam de nem baj, majd akkor megyek én :).Köszi a válaszokat!
2021. dec. 4. 01:04
8/11 anonim válasza:
idén? szerintem idén már nem lesz semmi vagy még is tartanak valahol? ":D
9/11 A kérdező kommentje:
Jajj na akarom mondani 2022-ben, idén már tuti nem lesz más szerintem.
2021. dec. 4. 02:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!