Csak szerintem ciki Mardoll viselkedése?
Két "produkcióját"láttam.
Nekem az a kategória,hogy közben kínosan feszengek,hogy basszus nem már az én pofám ég??
Nekem főleg az nem tetszik (a személyiségén és videlkedésén túl), hogy úgy tesz, mintha bármit magától ért volna el és kiérdemelt volna bármit. Mindenki tudhatja, hogyki az anyukája, hogy milyen magas körökben mozog, hogy mennyi pénzük van és hogy "anyu vedd meg nekem a várost". Mit keres ebben a versenyben? Minden adott volt eddig is neki, hogy befusson, hiszen nem egy videóklipje is készült. Még külföldön is. De nem futott be... Talán nem hiába?! Már nem azok az idők vannak, hogy azok futhatnak csak be, akik a tévében szerepelnek... de neki még ez is adott volt korábban és még így se. Akinek ilyen körülmények között nem sikerül elérnie amit akar, akkor ott érdemes elgondolkodni, hogy nagy akarásnak mi is a vége általában...
De még hozzáadva ez a neveletlen csitri stílus, az ízléstelen magamutogatás meg affektálás, nagyon gáz. De meg tudom érteni, kiknek jön ez be: a lázadóknak. :) De 1-2 év és már ők is kiröhögik, amiért korábban tetszett ez nekik :D
Ez volt a legkorrektebb, legösszeszedettebb vélemény eddig róla.
Minden szava igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!