2/11 anonim válasza:
De, de úgyis be fog kerülni az élőbe, mert megosztó, emlékezetes és beszélnek róla az emberek. Műsor szempontjából pedig ez a legfontosabb nekik.
3/11 anonim válasza:
Az kicsoda, miért kéne irritáljon?
4/11 anonim válasza:
Nem unod még ezeket a Mardoll és Alee kérdéseket? Ők kb annyira sztárok, mint te, én meg Marika néni a szomszédból! Az első adásban kiesnek, annyira jelentéktelenek! A szerkesztőknek csak a nézettség számít, ez már nem is tehetségkutató.
5/11 A kérdező kommentje:
Nem is kérdeztem még róluk csak most lol
Elég siralmas hogy valaki szereti is
2021. nov. 9. 22:46
6/11 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=Mardoll
Amúgy meg az a siralmas, hogy van aki azzal foglalkozik, hogy a másik mit szeret és mit nem.
7/11 A kérdező kommentje:
Egyiket sem én írtam ki mondom
2021. nov. 9. 22:49
8/11 anonim válasza:
Miért irritálna? Jókedvű csinos fiatal nő
9/11 anonim válasza:
Az elsò, bemutatkozó dala atom volt. De azóta nem tudott megújulni.
Tegnapi tintapatronos dalát én full félreértettem 😆 azt hittem magáról énekel, fel se tűnt az öngyilkos nagymama.🤷♀️
10/11 anonim válasza:
Dehogy irritál, a melleiről nem bírom levenni a szemem... és szexelnék is vele, az fix
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!