STAY, fogtok menni jövőre Stray Kids koncertre? 😍
Figyelt kérdés
2021. nov. 27. 18:57
1/27 Ilike2001 válasza:
Mikor lesz? Hol lehet jegyet venni rá? Én menni akarok de nem igazán találok információt róla.
2/27 A kérdező kommentje:
Tik tokon láttam én is
2021. dec. 2. 17:36
3/27 Ilike2001 válasza:
Ha lesz valami infód róla akkor írd már ide le kérlek. Így legalább én is látom majd. 🥺🥺
4/27 A kérdező kommentje:
Párizs, Moszkva, London, Berlin a helyszínek 😍
2021. dec. 2. 20:02
5/27 Ilike2001 válasza:
Akkor én Berlinbe megyek mert az van legközelebb. Már csak a jegyek árusítását kell megvárni. Amúgy én neten utána néztem és nem találtam helyszínt. Köszönöm hogy leírtad a helyszíneket. 😁😁
6/27 A kérdező kommentje:
Én is csak tik-tokon láttam. Remélem igaz
2021. dec. 2. 20:22
7/27 Ilike2001 válasza:
Én is remélem. Nagyon jó lenne.Neten anny volt hogy lesz de még nem tudni mikor és hol. Meg a Twice-nak is lesz 2022ben World Tour-ja. Remélhetőleg lesz is. Mert tavaly lett volna csak a vírus miatt le lett fújva. Szóval valószínűleg nyáron lesznek a koncertek. Vagyis én arra tippelek mert akkor nincs ez a Covid pandémia.
8/27 Ilike2001 válasza:
Mármint a Stray kids nek lett volna tavaly. Csak sajna a vírus miatt lemondták. Remélem jövőre összejön és nézhetem őket élőben is.
9/27 A kérdező kommentje:
Egyedül fogtok menni? Vagy barátokkal?
2021. dec. 2. 21:34
10/27 Ilike2001 válasza:
Egyedül megyek. De remélem lesz valaki addigra akihez csatlakozhatom majd. Te?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!