Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi a véleményed Túri Xéniáról...

Mi a véleményed Túri Xéniáról (Nia Even-ről)? Valamint a MyBody MyArt termékről?

Figyelt kérdés
2021. nov. 25. 15:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem követem őt olyan régóta, de... fogyott??? Sokat???? Előtte sem volt nagydarab, már amit én láttam belőle. Kb 2 éve követtem, aztán kikövettem, és most megnéztem. Nem látok változást.

A "terméke" esetében azt kell megfizetni, hogy új és "divatos". Hogy a kis libák, elmondhassák meg kitehessék a profiljukra, hogy milyen márkás dolgot szednek. Maga a termék nem úgy van, hogy összedobált valamit, amit ő úgy gondol. Mivel forgalombahozatali engedélyköteles, ezért komoly hatósági vizsgálatokon kell átmennie. Róla nem tudtuk, hogy x éve klinikai vizsgálatokat folytat, vagy legalábbis finanszírozza azokat, ezért nyilván neki úgy éri meg, hogy egy már meglévő, bevizsgált terméket felturbóz a reklámmal. Nézzétek meg Kasza Tibit. Óriási vagyont keres a fogyasztócuccával, ami nem más, mint egy fehérjepor. Igen jó és tényleg márkás porokat lehet kapni kb harmad vagy ötöd-áron, de ő az arcát adja hozzá, azt kell megfizetni. Ügyesen csinálja, kihasználja az ismertségét. Ahogy Nia is. Mással nem tud pénzt keresni, nem fog beállni bolti eladónak a sarki kisboltba.

2022. ápr. 8. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!