Mi a véleményed Túri Xéniáról (Nia Even-ről)? Valamint a MyBody MyArt termékről?
De vélemény csak nem fejtettem ki...
Arra céloztam vele, hogy mindenben ez jellemzi.
Elkezdi aztán hopp vége, újra - hopp megint csend, megint új dolog ideig-óráig aztán kopp és így tovább.
Az ember a hibáiból tanul azzal nincs gond, de ő a zenélésnél is amikor a 99% mondta sz@r inkább törölt&tiltott mindenkit a YT videó alatt kikapcsolta a hozzászólás lehetőséget, irigyezte azt, aki rosszat írt holott tudta ő jól valóban pocsék volt ( mostanra el is ismerte sőt instán jelezte beszélni sem akar róla).
A fogyása meg full idegi alapon volt csak aztán összekötötte üzleti résszel a dolgot ( mondjuk ez ügyes húzás ÜZLETI szempontból, morálisan már más kérdés).
Én régen különben csíptem, de aztán egyre több dolog vált ellenszenvessé...most hogy újra egyedül van talán vissza fog térni a régi Nia, de az is lehet nem függött össze a párjával a dolog csak egyszerűen változott majd meglátjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!