Mi a véleményetek Mehringer Marciról? 🥰
Én kedvelem, szerintem nagyon szép hangja van és értelmes fiúnak tűnik. Szerintem a beszédhangja is nagyon kellemes és heteroszexuális férfi szemmel mondom, hogy jól is néz ki. Szerintem van jövője a magyar zeneiparban, de még borzasztó fiatal. Rengeteg tanulás vár még rá, sok-sok év kell még ahhoz, hogy előadó váljék belőle. Ez látszik a mostani élő showban nyújtott produkcióin is. Szép hang, viszont borzasztóan fél még színpadra állni annyi ember előtt és állandó megfelelési igénye van.
Az X-Faktoros szereplése nem tudom mennyire fogja beindítani a karrierjét. A műsort úgy gondolom, hogy nem fogja megnyerni. Talán az is lehet, hogy már jövő héten kiesik. Szerintem byealex egyengetése a lehető legrosszabb dolog, ami történhetne vele. Jobban jár ez a srác, ha ő nem karolja fel, az eddigi tapasztalatok alapján egyedül Manuel járt jól ezzel, de az sem rajta múlott, Manuel már a válogatós dalával milliós megtekintésű klipet csinált. Plusz a Manueléhez hasonló hype most Aleet veszi körül, úgyhogy Marci jövője még kérdéses, de bízom benne, hogy nem tűnik el, ahogy Paulina sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!