Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Tényleg túl szép, hogy letezzen?

Tényleg túl szép, hogy letezzen?

Figyelt kérdés

Veronika Rajek-rol volt cikk, elvileg szlovák modell, aminek az a lényege, hogy annyira szép ő, hogy el sem hiszik az emberek, ezért törlik az instagramjat, meg nem hiszik el, hogy természetes.

Tényleg szép így képek alapján, nagyon is, de vannak szebb, vagy ugyanolyan szép lányok.

Csak nekem tűnt, hogy több figyelmet akar ezzel, hogy sajnáltatja magát, hogy milyen nehéz ennyire szépnek lenni?

2021. nov. 23. 11:48
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

Ajj, az előnyös külső sosem volt hátrány, mint ahogy az előnytelen külső sem volt előny sosem ( ezt máshol írtak) nem én találtam ki.

Nyilván lehetett nehéz élete, de az nem a szépsége miatt volt.

2021. nov. 23. 21:54
 22/31 anonim ***** válasza:
0%
Na és ha könnyű az élete akkor mivan? Miért baj az? Miért kell utálni valakit akinek az élet többet adott ? Valószínű hogy ő sem azzal foglalkozik hogy másoknak mennyivel jobb hanem tett azért hogy neki jó legyen, vagy ha nem is tett esetleg semmit akkor is inkább magával foglalkozik mint mások életével.
2021. nov. 23. 21:54
 23/31 anonim ***** válasza:
0%
Menjel és te is tegyél akkor a kulsodért ha szerinted ennyi a siker titka ! Nincs csúnya ember csak kevés pénz! Szerezz pénzt és fektesd bele magadba akkor ! 😊
2021. nov. 23. 21:55
 24/31 A kérdező kommentje:

Nem erről van szó, hogy bárki haragna ra, mert előnyös a külseje, vagy ez baj lenne…

Hanem ettől sok embernek nagyobb gondjai vannak, és az nem arról szól, hogy nem hiszik el, hogy természetes e stb…

2021. nov. 23. 22:00
 25/31 A kérdező kommentje:
*haragudna
2021. nov. 23. 22:02
 26/31 anonim ***** válasza:
47%
Nőként írom hogy ilyen nőt minden nagyobb magyar Zara környékén vagy benn a ruhák között találsz.
2021. nov. 23. 22:10
 27/31 A kérdező kommentje:
De egyből jön a szokásos dolog, hogy magyar ember irigy, mert szebb stb.. meg ilyenek, a jó külső előny, tudom, a tobbit nem , de sosem volt hátrány, de nem idéz volt a lényeg
2021. nov. 23. 22:14
 28/31 anonim ***** válasza:
28%

Ha ott tartunk, hogy ezt a nőt is kritizálják itt sokan, akkor kezdem érteni, hogy milyen magasan van a léc, így nem csodálom, hogy annyi magányos, társkereső ember van.

Na jó, meg sokan irígységből szidják.

2021. nov. 24. 08:19
 29/31 A kérdező kommentje:

Itt nem erről van szó, nyilván átlag felettien szép, szidni nem szidta senki, csak valószínű, hogy volt rajta beavatkozás, ez nem szidas, csak véleménynyilvánítás,( és tényleg ízlésesen lett rajta megcsinálva minden, ha meg lett)

Mindössze kiváncsi voltam a véleményekre, miután többször is belefutottam a cikkebe.

Erre jön a bevedese a nőnek a semmitől.Az hogy foglalkoznak a külsejével, az nem szidas.

2021. nov. 24. 08:32
 30/31 anonim ***** válasza:
0%

1.: És HA lett műtve? Az miért is baj?

2.: Mi a határ, ami a Gyakorin belefér, mint szépészeti beavatkozás? Fogpótlás? Körömlakk? Fürdés?

2021. nov. 24. 08:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!