Tényleg túl szép, hogy letezzen?
Veronika Rajek-rol volt cikk, elvileg szlovák modell, aminek az a lényege, hogy annyira szép ő, hogy el sem hiszik az emberek, ezért törlik az instagramjat, meg nem hiszik el, hogy természetes.
Tényleg szép így képek alapján, nagyon is, de vannak szebb, vagy ugyanolyan szép lányok.
Csak nekem tűnt, hogy több figyelmet akar ezzel, hogy sajnáltatja magát, hogy milyen nehéz ennyire szépnek lenni?
Férfiként.
Azok nem bolti cicik. Az Ista fotóin látszik, amikor nem feszítős melltartót visel.
Ez is natúr: https://www.youtube.com/watch?v=tduAv4WdHRk
13-as vagyok.
Ezen a kepen eleg jol latszik, hogy az arcahoz is es a mellehez is hozzanyultak bizony.
15
Csak azert linkeltem be ezt a fotot, hogy mindenkinek legyen viszonyitasi alapja a jelenlegi kulsejehez kepest. : )
Persze nyilván ez azt jelenti hogy egy ember egyből gondtalan…ez a rosszindulat egy olyan csúnya és értelmetlen negatív energia amit csak a magyarok tudnak ilyen jó ízűen élvezni…egyrészt nyilván nem tudhatod másfelől pedig valószínűleg több penzt keres és többet elért mint azok akik ideírtak és még szép is na bummmmm
Honnan tudod hogy milyen volt az élete ? Sehonnan! Különben sem kell mindenkinek foglalkoztatott munkaerőnek lenni.. okos ember nem így gondolkozik hanem hogy hogyan tud többet keresni kevesebb munkával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!