Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Tényleg túl szép, hogy letezzen?

Tényleg túl szép, hogy letezzen?

Figyelt kérdés

Veronika Rajek-rol volt cikk, elvileg szlovák modell, aminek az a lényege, hogy annyira szép ő, hogy el sem hiszik az emberek, ezért törlik az instagramjat, meg nem hiszik el, hogy természetes.

Tényleg szép így képek alapján, nagyon is, de vannak szebb, vagy ugyanolyan szép lányok.

Csak nekem tűnt, hogy több figyelmet akar ezzel, hogy sajnáltatja magát, hogy milyen nehéz ennyire szépnek lenni?

2021. nov. 23. 11:48
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
82%
Arca nagyon szép szerintem,dr nekem nagyon mű-mell..
2021. nov. 23. 14:51
 12/31 anonim ***** válasza:
0%

Férfiként.

Azok nem bolti cicik. Az Ista fotóin látszik, amikor nem feszítős melltartót visel.

Ez is natúr: https://www.youtube.com/watch?v=tduAv4WdHRk

2021. nov. 23. 15:04
 13/31 anonim ***** válasza:
52%
Hat ezen a non nem csak a melle mu, hanem az arcan is kb minden. Az egy dolog, hogy a szajat feltoltottek, de ezen felul az orra is meg lett csinaltatva 100%-ra. Amivel egyebkent nincs baj, az o dolga, csak ne hirdesse magat termeszetes szepsegkent, mert nem az.
2021. nov. 23. 20:49
 14/31 anonim ***** válasza:

13-as vagyok.

Ezen a kepen eleg jol latszik, hogy az arcahoz is es a mellehez is hozzanyultak bizony.

[link]

2021. nov. 23. 20:53
 15/31 anonim ***** válasza:
52%
#14: Ezen a képen tök jól néz ki, csak hiányzik róla pár kiló. Kifutóra mondjuk ez kell.
2021. nov. 23. 20:57
 16/31 anonim ***** válasza:
52%

15

Csak azert linkeltem be ezt a fotot, hogy mindenkinek legyen viszonyitasi alapja a jelenlegi kulsejehez kepest. : )

2021. nov. 23. 21:09
 17/31 A kérdező kommentje:
Szerintem kicsit nárcisztikus, a világ érezzen vele együtt, hogy ő szép, csinos, milyen nehéz …nem tudom hogy élné meg ha átlagos külsejű lenne, vagy az alatti, kb senki le se tojná mit kínlódik
2021. nov. 23. 21:25
 18/31 anonim ***** válasza:
Igen megvan csináltatva a melle, a szája felvan töltve, szálkás, vékony az orra is műtve lett illetve a fogai is meglettek csinalva DE mind teljesen ízléses módon. Kicsit sok a pucsítas de tényleg nagyon szép képeken. Az hogy volt pár műtétje attól még most így néz ki, nevetséges ezt felhozni úgy mintha ettől nem lenne szép.
2021. nov. 23. 21:36
 19/31 A kérdező kommentje:
Nyilván szép is volt, meg szép is ez nem kérdés, de valószínűleg más gondja nem is volt az életben, hogy ezt akarja bizonygatni
2021. nov. 23. 21:39
 20/31 anonim ***** válasza:
5%

Persze nyilván ez azt jelenti hogy egy ember egyből gondtalan…ez a rosszindulat egy olyan csúnya és értelmetlen negatív energia amit csak a magyarok tudnak ilyen jó ízűen élvezni…egyrészt nyilván nem tudhatod másfelől pedig valószínűleg több penzt keres és többet elért mint azok akik ideírtak és még szép is na bummmmm

Honnan tudod hogy milyen volt az élete ? Sehonnan! Különben sem kell mindenkinek foglalkoztatott munkaerőnek lenni.. okos ember nem így gondolkozik hanem hogy hogyan tud többet keresni kevesebb munkával.

2021. nov. 23. 21:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!