Milyennek tartjátok Rimóczi Zsófi párkapcsolatát?
Én nagyon példaértékűnek tartom, hogy anno, mint két elveszett fiatal találkoztak. Aztán évek múltán együtt indultak el a vegán, fenntarthatóbb élet felé. Közös, jól menő vállalkozást indítottak, egy meghitt, elvonulós helyen telepedtek le. Az első gyermeküknek ültettek egy fát, a másodikat nevelgetik most. Olyan meghittnek és örömtelinek tűnik, mint akik egymásnak vannak teremtve. Szerintem ez példaértékű és inspiráló. És ritka, hogy ennyire egy cél felé fejlődik egy pár. Minden közös kép is olyan szép róluk.
Ismertek még ilyen irigylésreméltó kapcsolatokat az influencerek között?
Emlékszem, hogy S. Kata kirakott egy csomó szerelmes, meghitt képet, leírást, majd másnap bejelentették, hogy elválnak. Az összes influencer ezt csinálja, hogy a szakítás pillanataig azt mutatja, hogy mennyire boldog a másikkal. Aztán hirtelen vége, eltűnnek a képek es az emberek sajnalkoznak a posztok alatt, hogy pedig ők álompár voltak!!!4!
Egy kapcsolat felbomlásáig vezető út hosszú, az influencerek mégis az utolsó percig azt mutatják, hogy milyen király minden, imádják egymást. Lehet hetek óta külön szobában alszanak, de a poszt akkor is kimegy.
Szerintem nem érdemes túl sok időt pazarolni idegenek kapcsolatára. Nem a valóságot látod a közösségi oldalakon.
Még én is, pár száz követővel a boldog pillatanokról rakok ki tartalmat, nem arról, amikor szar minden.
Érdekes látni mennyien hiszik azt amit instán látnak az a valóság ( még akkor is ha ez most trollkodás - kérdés - volt).
Ilyen volt, amikor Hódi meg B. szakított, esküvő lefújva srác elköltözött, de P.oldalán még mentek ki a reklám posztok készülődéssel kapcsolatban, amihez mindenki tapsikolt ah' imádtam. Aztán, amikor szomszédok, újságírók stb által kiderült akkor 2 sorban elismerte, hogy ja hát igen bocsi hetek óta nem vagyunk együtt.
Kamu világ az insta teljesen mindegy kiről van szó. Pénz beszél és a látszat dolgok.
De azoknál is szokott csak nem tudod meg azt sem, mert (helyesen) nem tolták a kamu "túl" tökéleteset sem az arcodba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!