Ha bejonne egy kicsit Iron Channel...az gond lenne szerintetek?
Figyelt kérdés
A rosszindulatu kommenteket keruljuk legyszi2021. nov. 22. 15:59
1/12 anonim válasza:
Igen, az nagy gond lenne szerintünk!
Ja ne, a kutyát nem érdekli.
2/12 anonim válasza:
Miért lenne gond? :D /nem csúnya gyerek egyébként. /
De miért ne tetszhetne neked ahogy kinéz? :D
4/12 A kérdező kommentje:
Xdd akkor ti megertitek ^^
2021. nov. 23. 15:43
6/12 anonim válasza:
Figyi kérdező láttam olyan full őszinte véleménykifejtést róla volt vagy fél óra is, ahol kő keményen elmondta a videó készítő a véleményét róla. A véleményében -ami tiszta negatív- az is benne volt, hogy ebben a mentegetőzős videójában egyetlen pozitívum amit megemlített, hogy cuki a külseje és helyes. Már lehet nem szószerint pontosan idéztem, nem keresem elő ezért. Sőt srác mondta, nem gondolnám ezért melegnek, sőt meleges kijelentésnek sem hogy ezt mondta, csak végtelenül őszintének.
Szóval a kérdésedre : nem gondolnám gáznak.
8/12 anonim válasza:
Ki? Egy utolsó pedofil bejön neked? Az elég nagy baj.
9/12 anonim válasza:
Nem gond hogy ő is még csak 18 éves? Hogy lehetne pedofil?
10/12 anonim válasza:
8, Nekem nem a személyisege jon be , dehogy, szerintem a kérdezőnek se. De tény az tény hogy elég jól nèz ki és a külseje bejön🤷🏼♀️ (De ugye ízlésem és pofonok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!