Ki a szebb szerintetek?
Figyelt kérdés
Mindketten olyan szépek, a zenéjüket is szeretem, de nem tudom eldönteni, melyikük a szebb.:D Szerintetek ? Csak kiváncsi vagyok :)
Selena Gomez [link]
vagy Miley Cyrus:
2010. szept. 4. 17:37
1/19 anonim válasza:
Selena gomez a jobb és a szebb! Amikor pesten volt, nekem megvolt:D
3/19 anonim válasza:
fúúú ez jó kérdés :D
ha pontoznom kellene talán miley 10 a 10-ből
selena meg 9,5 a 10-ből :D
4/19 anonim válasza:
Selena. Májli Szájrusz egy öntelt beképzelt kis ribanc, remélem úgy végzi mint lindzé lohen:D:D:D:DD
5/19 anonim válasza:
17:39-es vok megint :D
viszont selena gomeznek jobb a zenéje :D
am mindkettőt elfogadnám :P
6/19 A kérdező kommentje:
első válaszoló...gondolom h megvolt...-.-" xD
ugye h nehéz eldönteni...nagyon szépek mind a ketten. bár amelyik képeket kiválasztottam...hát ezen most szerintem is Selena a jobb. De amugy mindketten nagyon szépek.
2010. szept. 4. 17:41
8/19 A kérdező kommentje:
Miért irod le Miley-t ??? Ismered talán személyesen..? szánalmas...ennyi erővel Selenára is mondhatnád ezt
2010. szept. 4. 17:41
9/19 A kérdező kommentje:
nem kellet volna azt a csunya szót leirnod aztán akkor a moderátorok nem törölték volna a komid :D
2010. szept. 4. 17:43
10/19 Kamuuu válasza:
Ez így van én már olvastam valahova is hogy miley kezd beképzelté válni meg bátyám is olvasta:/:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!