Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a Mardoll lányról? (Catherine Dederick)

Figyelt kérdés
Láttam már régebben Dancsó Petinek az aranyásók luxuskivitelben videóiban, már akkor is úgy tűnt nekem, hogy csak megjátsza magát, de most az x faktorban is olyan, mintha túltolná ezt a karaktert amit ő próbál hozni. Vagy ő tényleg ilyen? Számomra hihetetlen, hogy léteznek ilyen emberek :D Ráadásul ahogy töri a magyart, nekem az is gyanús, mintha csak direkt csinálná...
2021. nov. 15. 14:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
24%

Nincs semmi baj a csajszival am<3

Pedig eddig nem bírtam. De rájöttem, hogy neki ez a stílusa és tökre elviselhető is.

2021. dec. 3. 18:15
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ő utanoz, ez nem sajat stílus.
2021. dec. 5. 18:23
 13/15 anonim ***** válasza:
17%
Egyébként nem játssza meg magát. Volt amikor élőben kapcsolták az összes versenyzőt, és ő akkor is el akart nyomni mindenkit, belevágott a szavukba, röhögött, stb. Ő ilyen bolondos, hiperaktív, extrovertált, nagydumás alapból is szerintem. A zenéit viszont nem kedvelem. Elég gyenge volt az X-Faktorban, nem gond hogy kiesett. Teljesen nélkülözhető. Az egy dolog hogy show-t csinált (bár inkább cirkuszt), de a tehetsége az nem volt elég, bőven van mit fejlődnie.
2021. dec. 5. 18:36
 14/15 anonim ***** válasza:
79%

Nem hiperaktivnak mondanám, hanem egy elkenyeztetett bunkonak. Latszik, hogy mindig minden meg volt engedve, es mivel gazdag, senki nem is merte soha rendre utasitani. Ez nem szereplesi vagy, hanem viselkedeszavar, ami a neveltetesenek (vagyis inkabb a rendes neveles hianyanak) kovetkezmenye.

A "muveszete" pedig merő utánzás, csak mondjuk Nicki Minaj hiteles ebben, Mardollka meg nem. Nem ismeri a sajat kepessegeit es annak hatarait. Pont azert, mert sose mondtak meg neki, amikor mar sok, vagy idegesitő volt. Bezzeg ha valamit nem kap meg azonnal, egybol sirni kezd (lasd szekes feladat, nekiallt alkudozni, hogy majd vesz magyar orakat stb), szoval ez a csaj nem bolondos meg kellemesen őrült, hanem egy neveletlen pitsa.

2021. dec. 7. 14:25
 15/15 anonim ***** válasza:
25%
Valami elképesztően csodálatos mellei vannak. És szexelnék is vele. Egyéb szempontból nincs róla véleményem.
2022. jan. 14. 01:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!