Brasch Bence zsidó?
Figyelt kérdés
2010. szept. 4. 15:43
2/15 A kérdező kommentje:
mert nagy az orra és sch-ra végződik a neve.
2010. szept. 4. 16:15
3/15 anonim válasza:
az nem jelent semmit sem ha valakinek nagy az orra, ugyanis nekem sem kicsi az orrom és református vagyok.
4/15 A kérdező kommentje:
de sch van a nevében az nem véletlen.
2010. szept. 4. 16:28
5/15 anonim válasza:
Uhh ez aztán durva most mi lesz?? pff..
6/15 anonim válasza:
Az sch nem a német s betű véletlenül? Mert akkor baromi sok német ajkú ember zsidó. Ahány vezetéknévben benne van!!!
Ekkora egy barom kérdést!!! Minenkiről 2 dolog a legfontosabb, nem a tehetség, bármi csak meleg-e, zsidó-e?
Nem unjátok? A legnagyobb hollywoodi sztárok krémje zsidó, a legnagyobb filmstúdiók tulajdonosai szintén, sőt a legjobb rendezők zöme is az!!!
Egyébként nem szeretem Brasch Bencét, de azért ami sok, az sok.
7/15 anonim válasza:
sztem zsidó.olyanok is azt mondták akik ezt élből levágják.am ezzel semmi baj.bár én nem szeretem őt.
8/15 A kérdező kommentje:
sztem is zsidó
2010. szept. 6. 15:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!