Brasch Bence szűz? Vagy én értettem félre?
Figyelt kérdés
Múltkor láttam egy videót,amin azt mondta,hogy még szűz,de az egyik újságban,azt olvastam,hogy 17 évesen vesztette el.2010. júl. 9. 23:29
1/6 anonim válasza:
ilyeneket pampog ez a kisgyerek?
ha még szűz ajánlom hogy Tabáni Istvánnal vegyék el egymásét:D (bár a Tabánit birom, jófej:D de ezt most nem hagyhattam ki)
2/6 anonim válasza:
Ez ugyan az mint az kis seggluktúró SP! Húgom olvasta egy Bravo magazinban hogy 17 évesen vesztette el! Ám a Cool tévében azt nyilatkozta hogy még szűz! Egy kis hazug pondró!
3/6 A kérdező kommentje:
Én is a Bravoban láttam!
2010. júl. 12. 21:54
4/6 anonim válasza:
Az újságok sokszor hazudnak. amúgy nem értem, hogy miért olyan nagy szám ez a Brasch gyerek. Lányok sikoltoznak érte, te jó ég. Miért? Mondjuk lehet, hogy valakinek tetszik, különbözőek vagyunk. 17/L
5/6 anonim válasza:
Állítólag már nem szűz és 17 évesen vesztette el a szüzességét. A Tabu tv-nek tényleg azt nyilatkozta, hogy szűz, de állítólag csak viccelt, és mivel túl sokan komolyan vették, ezért vallotta be az igazat! Itt egy link!
6/6 anonim válasza:
ja...én is épp ezen rágodok..de szerintem kamuzott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!