Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Brasch Bence szűz? Vagy én...

Brasch Bence szűz? Vagy én értettem félre?

Figyelt kérdés
Múltkor láttam egy videót,amin azt mondta,hogy még szűz,de az egyik újságban,azt olvastam,hogy 17 évesen vesztette el.
2010. júl. 9. 23:29
 1/6 anonim ***** válasza:
38%

ilyeneket pampog ez a kisgyerek?

ha még szűz ajánlom hogy Tabáni Istvánnal vegyék el egymásét:D (bár a Tabánit birom, jófej:D de ezt most nem hagyhattam ki)

2010. júl. 10. 16:45
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Ez ugyan az mint az kis seggluktúró SP! Húgom olvasta egy Bravo magazinban hogy 17 évesen vesztette el! Ám a Cool tévében azt nyilatkozta hogy még szűz! Egy kis hazug pondró!
2010. júl. 12. 14:21
 3/6 A kérdező kommentje:
Én is a Bravoban láttam!
2010. júl. 12. 21:54
 4/6 anonim ***** válasza:
29%
Az újságok sokszor hazudnak. amúgy nem értem, hogy miért olyan nagy szám ez a Brasch gyerek. Lányok sikoltoznak érte, te jó ég. Miért? Mondjuk lehet, hogy valakinek tetszik, különbözőek vagyunk. 17/L
2010. júl. 15. 13:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Állítólag már nem szűz és 17 évesen vesztette el a szüzességét. A Tabu tv-nek tényleg azt nyilatkozta, hogy szűz, de állítólag csak viccelt, és mivel túl sokan komolyan vették, ezért vallotta be az igazat! Itt egy link!

[link]

2011. márc. 22. 15:00
 6/6 anonim válasza:
ja...én is épp ezen rágodok..de szerintem kamuzott.
2011. nov. 4. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!