11/14 anonim válasza:
Az elejen is pl mikor meg kocsiban voltak mondta Mazsika,hogy inkabb nem hivja fsl az anyukajat,mert mar biztosan alszik. 7kor?! Meg minden resznel oda volt irva,hogy meddig tart pontosan. Honnan tudtak,hogy pontban akkor ernek a szuloszoba ele,vagy fel a gyermekagyra pihenni? Egyebkent en nem hiszem el,hogy 70ezren fizettek ezert... Az tobb,mint 100millio ft lenne. En azert neztem,mert nemreg szultem,es szimplan kivancsisag,illetve "trollkodni",vagyis kiégetni magam rajtuk. Amugy nekem neha a fogadott dokija meg a szuleszno is eleg furcsanak tunt,mintha picit lekezeloek lettek volna,untak mar Brekiéket. Nem is csodalom mondjuk. Mindenesetre ismetcsak adtak magukat. Szerencsetlen "imadoik" fizettek a manit,aztan ma ingyem vissha lehet nezni,illetve egy pillanatig nem volt elo. 🤣
12/14 anonim válasza:
A CTG-n is nov. 3-ai dátum volt, meg a Krisztián és a doktornő óráján is lehetett látni, hogy nem este 7 volt. :D Ja, aztán meg nappali fény jött be az ablakon, miközben állítólag éjfél fele született a baba.
13/14 anonim válasza:
1300 agyalágyult fizetett azért ami már hónapkokkal elobb ke volt zsírozva ( császár)
14/14 anonim válasza:
Kit érdekelnek ezek az emberek? Miért foglalkozol ilyesmivel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!