2/14 anonim válasza:
Szerintem nem, mivel Pamela azzal szült, ő egy bordásfalat is kinyom magából, csak hogy nagyobb ősanyának mutatkozzon
3/14 anonim válasza:
Nézzed adják élőben majd nem? Vagy legalábbis mintha erről eltt volna kérdés.
4/14 anonim válasza:
Igen élőbe lesz de elvileg 1500 ftot kell fizetni ha látni akarod ezzel kizárva a sok utálót. :DD
5/14 anonim válasza:
Egyik videóban egyébként azt mondta vízben fog szülni.
7/14 anonim válasza:
Na látod jobban jártál volna inkább ha kajára költöd azt az 1500at 😂
8/14 A kérdező kommentje:
Amúgy hogy megválaszoljam a kérdést, sztem tényleg császár lesz. Szegény nemigen bírja a gyűrődést, kicsit sajnálom is szegény csajt xD
2021. nov. 4. 22:49
9/14 anonim válasza:
Az volt,es nekem mar az elso 5 perc utan lejott mar a legelejen,hogy nem elo,hanem korabban szuletett. Rengeteg arulkodo jel volt. Meghat szerintem azert is nem eloben volt,mert sok szegenyebb embernek tegnap jott meg a fizetese,aztan igy legalabb ki tudtak fizetni az 1500 ft-ot. Nyomotultak. 😅
10/14 anonim válasza:
9# Igen ezt többen is írták, hogy a monitoron látszott a dátum meg én mintha azt halottam volna mikor megszületett a gyerek, hogy öt óra három nem pedig éjfél. Én utólag belenéztem ingyen vissza lehetett nézni. De én csak a gyerekre voltam kíváncsi meg a nevére, de azt majd később mondják meg a számisztika miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!