Mit szóltok hozzá, hogy Berki Mazsi a szülését élőben fogja közvetíteni?
Én ma láttam egy bejelentkezését. Ott hallottam, de le vagyok döbbenve. Mondták, majd ha beindul a szülés, indítják is valamelyik oldalon az élőt.
Ki fogja ezt megnézni? Minek ezt közvetíteni?
(Berki Krisztián feleségéről van szó.)
Én teljesen le vagyok döbbenve komolyan mondom...
Biztosan mindent megmutatnak az életükben, de basszus a szülés nem tartozik a nagy világra.
De lehet én vagyok régimódi.
De nem ám ingyen lehet nézni, hanem 1490 forintért cserébe. Épp nem rég láttam erről egy képet.
Röhej, ingyen nem nézném, ahogy ez a beképzelt tuskó szaporodik, nemhogy pénzért.
A kedves kismama valoszinüleg nem tudja miböl all a szüles, elsö baba, en sem tudtam milyen a szüles ameddig en magam at nem eltem.
Szerintem ha tudna akkor nem menne bele ebbe az ocsmanysagba.
Viszont ugy olvastam a parjanak mar van egy gyermeke, tehat ha bent volt a szülesnel, akkor tudja nagyjabol mi jatszodik le ott. Nem ertem ennek ellenere, hogy teheti ki a feleseget megis ennek?
Utana nyugodtan lehet baba pudert es mosi pelust reklamozni es liveozni 2 pelus csere meg egy böfi között. Na de ez durva...szerintem:)
Ettöl függetlenül jo egeszseget kivanok nekik es remelem szep szüles elmenyben lesz resze.
Tényleg pénzt kérnek érte? Akkor addig nem jutottam el a videóban, ha ott mondta. :D
Oké, nekem így elég is volt ennyi belőlük. A babát sajnálom. Nem tudja mi vár rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!