Mennyire zavaró számotokra az,hogy Varga Irén a majomkodásával híresebbé vált,mint azok a magyar hírességek,akik ténylegesen tettek is valamit az asztalra,tehetséget mutattak?
Na, megnéztem ki az a Varga Irén.
Kb olyan érzést kelt bennem a produkciója, mintha összegyúrnám az összes kínos pillanatot,amit eddig láttam tvben.Egy ilyen kiszeltündegáspárcsaládkabátpeti és társaik eddigi összes teljesítményét nagyon jól kifejezi egy néhány perces videóban.
Már elég régen nem nézek tévét,de interneten sok minden szembe jön velem, ezért van hogy látok,hallok egy egy produkciót, megnyilvánulást.
Kicsit olyan érzésem van,mikor megnézek egy ilyet,mintha katasztrófa turista lennék.
Nem tudom elhinni,hogy erre tényleg igény van,de a valóság rácáfol.
Összességében nem zavar,mert ha akarom elkerülöm.
Sokkal jobban aggaszt az,hogy rengeteg embernek ez napi szinten a valódi szórakozása.
Fura világ ez.
1) Nem kötelező nézni a videóit, pláne nem kötelező lájkolni, kommentelni, megosztani. A rendezvényeinek látogatása pedig főleg nem kötelező (amiből úgy jósolom, hogy sok lesz még!). Ne Varga Irénre haragudj a sikerei miatt. Inkább hibáztasd a primitív proli társadalmat, hogy nekik ez bármilyen indokból is szórakozás.
2) Varga Irén baromira friss. Van összesen két dala. Tavaly még nem is nagyon létezett a köztudatban. Hol voltak ezek a nagy Tehetségek? Miért nem futottak be már korábban?
Ismétlem magamat: ne Varga Irént hibáztasd, hanem a primitív, proli társadalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!