Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Azt honnan lehet tudni, hogy...

Azt honnan lehet tudni, hogy Shin Ji Min "Jimin" ténylegesen bántalmazta Minát és ez nem csak kitaláció, képzelgés?

Figyelt kérdés

2021. júl. 30. 20:33
 1/4 anonim ***** válasza:
62%
Hát, én úgy tudom, hogy beismerte és bocsánatot is kért. Innen tudni.
2021. júl. 30. 22:08
 2/4 A kérdező kommentje:

Először azt írta ki, hogy kitaláció.

Majd a negatív visszajelzések miatt törölte…

Ez után pedig “közös megegyezéssel” kilépett és visszavonult.

De lehet, hogy csak minimalizálni akarták a károkat, kirúgták, Ő meg úgy volt vele hogy ekkora gyűlölet hullám mellett jobban teszi, hogyha ahelyett hogy bizonygatná az igazát (amit lehet hogy senki sem hinne el, csak még jobban utálnák), inkább bocsánatot kér olyanért ami vagy meg sem történt, vagy a bántalmazott illető a mentális állapota miatt erősen túldramatizálta…

Én nem állítom, hogy ez történt, én sem voltam ott, ahogy senki más sem.

Lehet, hogy tényleg igaz, az elhíresült sztori…

Csak nem tudom, hogy miért alap, hogy ezt el kell hinni.

2021. júl. 30. 22:15
 3/4 anonim ***** válasza:
79%

Alapból énsem vagyok az a típus aki előre minden ilyesmit elhisz. Én csak a hírekből tudakozódom, ahogyan te is. És abból indulok ki, hogy én nem kérnék bocsánatot olyanért amit nem követtem el. És azt sem hiszem, hogyha beismeri annak ellenére, hogy nem követte el azzal enyhítené az ellenszenvét.

Személy szerint nekem sosem ő volt a legszimpatikusabb a bandából, én Choa-t és Minát szerettem a legjobban. Jiminről pedig őszintén el tudok ilyet képzelni, elég agreszívnek tűnt, sőt videók és képek is napvilágra kerültek, amelyek azt bizonyították, hogy Minának igaza van. Az meg a másik, hogy valaki ritkán követ el öngyilkossági kísérletet valaki miatt, hacsak nincs annak alapja. Persze tudunk esetekről, hogy öngyilkosak lettek kpop idolok, de azért az jelez valamit, hogy valaki egy konkrét személy miatt teszi. Ilyet nem tesz csak úgy az ember.

Nekem ez a véleményem, azok alapján, amiket olvastam és ahogyan megismertem őket. Mina mindig is érzékeny lelkü valaki volt, Jimin-től meg szerintem nem állt messze az agresszivitás. Szóval szerintem van alapja a dolognak, mégha Mina túl is reagálja a dolgot. Ez személyes vélemény, lehet vele nem egyetérteni, de ettől én még így gondolom.

2021. júl. 30. 22:26
 4/4 A kérdező kommentje:

Nekem egyik sem volt a kedvencem, ami azt illeti nem is hallottam róluk nagyon ezelőtt… Csak most utána olvastam és furcsa jelenségnek tartom, hogy mennyi rajongó ír úgy például Jimin személyiségéről mintha személyesen ismerné és nagyon durva dolgokat kívánnak neki.

Bennem meg felmerült, hogy milyen lehet ez, hogyha esetleg nem is viselkedett annyira durván…

Persze igazából nincs okom felételezni, hogy nem igaz Mina állítása, vele meg együtt lehet érezni, ezzel nincsen gond.

2021. júl. 30. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!