Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért szereti mindenki Blackpi...

Miért szereti mindenki Blackpink Jisoo-t?

Figyelt kérdés
Feltűnt hogy Blackpink Jisoo-t szinte mindenki szereti. Alig van ember aki ne szeretné. Ez miért van?

2021. szept. 23. 19:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
15%
Én nem szeretem,hanem utálom.
2021. szept. 23. 19:44
 2/15 anonim ***** válasza:
92%
Persze, hogy szinte mindenki szereti, hiszen ugyan olyan gyönyörű és tehetséges tagja a bandának, mint Lisa, Jennie és Rosé.
2021. szept. 23. 19:52
 3/15 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem őt nem lehet nem szeretni. Aranyos, kedves és jólelkű lány.
2021. szept. 23. 21:40
 4/15 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem azért szereti Jisoot szinte összes minden k poppper még az is aki nem blink, mert más mint a többi tag. Kicsit szerényebb nem aza "Nézzétek milyen tökéletes szexi idol vagyok". Nagyon kedvesnek tűnik és a többi taggal nagyon rendes. Emelett vicces és aranyos is a liveokba. És igen ő kapja a legkevesebb szerepet a Blackpinkbe, amit talán azért is köszönhető mert nem olyan mint például Jennie. (Semmi félreértés szeretem Jennie-t) Jennie a "mindig a divat szerint öltözködő vagány rapper sexy csaj". És igen Blinkek körében Jennie sokkal népszerűbb mint Jisoo. De akik nem követik a Blackpinket, azok simán elhiszik pl Jennieről hogy ő maga mutogatós ku.rva csaj ami nem teljesen igaz mert ha követed a Blackpinket tudod hogy Jennie meg a többi tag is nagyon ari. Szóval úgy ránézésre Jisoo lenne szimpatikusabb nekik. Így a kisugárzása miatt
2021. szept. 23. 21:50
 5/15 anonim ***** válasza:
86%
#4 vagyok bocs nem olvastam át a szöveget van benne néhány hiba,😅😅😅😅
2021. szept. 23. 21:51
 6/15 anonim ***** válasza:
92%

Nem kifejezetten tartozik a kedvenc idoljaim közé, ahogy egyik Blackpink tag sem, de ettől még szimpinek tűnik, az alapján amennyit ismerek belőle. Természetesnek és kedvesnek tűnik. Nincs miért utálni őt. Az olyan válaszolók mint pl az első, ők valószínűleg azt sem tudják h ki az. Csak szimplán utálják a kpop-ot ezért ami Balckpink azt is utálni kell. Ezek idióta, előítéletes, tudatlan emberek. Nem kell velük foglalkozni. Viszont aki ismeri, az nem utálhatja, mert egyszerűen egy szeretnivaló karakter. Én úgy vagyok vele, hogy nem tartozik a legnagyobb kdvenceim közé, de szimpatikus nagyon. Szerintem ő az egyik legszebb női idol, kétségtelenül. A sok bolod Lisa fannak üzenem, hogy Jisoo 100szor szebb XDD

Egyébként ha valakit mondani kéne a Blackpinkből, h ki a kedvencem akk tuti Jisoo lenne az. Mind a külső és mind a belső tulajdonságai alapján. Hangsúlyozom, hogy amennyit én ismerek belőle. Nem vagyok Blink ezért csak felületes ismereteim vannak róla :)

2021. szept. 24. 00:10
 7/15 anonim ***** válasza:
24%
Én azért meghúznám hehu
2021. szept. 24. 01:37
 8/15 anonim ***** válasza:
88%
Mert cuki :3
2021. szept. 27. 05:16
 9/15 anonim ***** válasza:
92%

A saját vállalata nem értékeli eléggé (nem kapott még szólót / egy dalon belül ő énekli a legkevesebb szöveget stb.), meg egy időben bizonyos rajongók is rosszul bántak vele (nem tud olyan szinten angolul, mint a többiek / fan meeting-eken kb. elsétáltak mellette, átnéztek rajta / azt állították, a szépsége a koreai sztenderden kívül nem állja meg a helyét stb.), ezért mintha a kpop közösség színe-java hallgatólagosan és magától értetődő módon megeggyezett egymással, hogy különösen nagy erőkkel fogják őt szeretni.

Az őt ért gyűlölet jogtalanságára reagálnak. :)

2021. okt. 4. 00:49
 10/15 anonim ***** válasza:
80%
Hát én csak őt szeretem a blackpinkből. Miért? Mert ő tényleg tehetséges és aranyos. Igazából Jisoo olyan ártatlan nem zavar ő senkit sem, aranyos, nagyon szép, tehetséges nem magamutogató, nincs ok ne szeretni.
2021. okt. 9. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!