Hogy tetszik Lisa soloja?
Nekem ez a verzió jobban tetszik:
Nekem őszintén nem tetszik elég egyszerű lett.
Szerintem Rosé solojai sokkal jobbak lettek...
Nem rossz, bár nem lételemem a rap és hasonló műfajok, a Lalisa szerintem nagyon illik hozzá. 😄 Bár nekem eddig Rosé szólói tetszettek a legjobban. (Valahogy éreztem, hogy Jisoo lesz a legutolsó a szólós projektben, és már előre látom, hogy az övé lesz majd a legegyszerűbb. Kb. csak egy mikrofon előtt fog állni, és olyan lesz az egész, mint amilyet egy amatőr videós is fel tudna venni. Nem fér a fejembe, miért mellőzik ennyire látványosan. 😔)
A másik dalról az jut eszembe, hogy elég erőltetetten akarnak Lisából ázsiai Cardi B-t csinálni. Ennek pedig a k-pophoz már nem sok köze van. Nem lennék meglepve, hogy újabban ő is elkezdene úgy “ledérkedni”, mint a többi amcsi futtatott rapper “bit€$”. Mert amit azok csinálnak jelenleg hasonló zenékre, már több, mint gyomorforgató, a kis 12 évesek pedig az ilyen celebeket bálványozzák.
Remélem, Lisa nem megy el ebbe az irányba. …Nem mintha sok választása lehetne. A videók interjúk alapján egy nagyon szorgalmas, jó kedélyű lánynak ismertem meg, és nem szeretném, ha rossz irányba menne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!