Hogy tetszik Lisa soloja?
Nem tetszett:( Az okokat már mindenki leírta előttem.
És eleve nem is nekem való nagyon, mert nem szeretem a rappet annyira.
#12: Én is ugyanezt érzem. Sok interjút megnéztem Lisáról, és egyáltalán nem olyan vagizós, öntömjénező, mint a klipekben.
Minden lánynak van egy ráosztott karaktere. Jennie-é a popsztár, “mindenki kedvence” imidzs, ő az, akit mindig az aktuális divatnak megfelelően öltöztetnek, Rosé a “cuki csaj” a cukorka színű hajával és a barátságos személyiségével, Jisoo pedig a természetes, aki mindig visszafogott és a leginkább megfelel a koreai modell ideálnak. Lisára a “vagizós rapper csaj” szerep jutott, de nekem inkább az jött le róla, hogy bár tud pörögni is, kifejezetten introvertált, összeszedett, szorgalmas, maximalista. Eléggé távol áll a személyiségétől az, amit ráaggattak. Persze, attól még szeretheti a vagány dolgokat, meg a kabátján virító Gene Simmons-t 😂, de kétlem, hogy önszántából akarna ázsiai Nicki Minaj-t játszani.
Nekem sem a szám, sem a kép, amit Lisáról el akarnak adni nem tetszett, tényleg a koreai Nicki Minaj, Cardi B imidzset akarják táplálni, ami nekem nem szimpatikus. Persze Lisa tud vonzó, szexi, badass lenni, főleg ha fellép a stage-re, de ez nekem kicsit sok volt. Zeneileg is unalmas számomra sajnos, Teddy kitalálhatna már valami mást is. Plusz hát ja, amíg a példának hozott Maria leginkább az önelfogadásról szól, addig Lalisa a saját maga fényezéséről és kb. a “Lalisa vagyok, a legjobb, szeress, bár úgyis szeretsz, mert Lalisa vagyok”- üzenettel bír.
Imádom Lisát, szerintem sokkal többet érdemel ennél. (Igazából az összes Blackpink tag többet érdemel)
elég kemény kritikák vannak itt azt sok itt a bp fan azért ez durva amikor a fan bázis mondja már hogy ez tényleg nem lett jó! :S
ja és nem lett jó a szokásos semmitteleen üres mára már csak azért hogy kiverjék rá dolog... -_-" kezd nagyon unalmas lenni hogy a kpop lányok már csak erre jók... hogy legyen mire kiverni mert az utóbbi 3-4 évben csak ez van szinte... :S
az a baj hogy előbb utóbb a fanok reagálni fognak erre ott hagyják és csak a kiverők maradnak de azok nem fognak költeni és nem csak a bp-re lesz igaz... új tagokat sem fognak tudni szerezni mert kifog alakulni egyfajta kollektív tudat/eszme ez ügyben... mint pl a fehér férfinak más etnikumú nője van az akkor hu de menő de fordítva az meg már gáz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!