Mi ez a felkapott Keanu Reeves imádat?
Egy időben tele volt a közösségi média cikkekel, amiben leírják, hogy milyen jó ember stb. Majd annyira bevésődött az emberek agyába, hogy, ha egy sztáros oldalon posztolnak róla ugyanazokat írják róla kommentben a felhasználók, amik a cikkekben szóltak.
Az egész olyan, mint egy politikai kampány médiamanipulációval.
Amíg porbléma lenne belőle, ismerem a színész életét, de annyira amennyit a média lehozott róla. Ennyiből nem tudom őt elkezdeni kedvelni, még, ha a filmjeit igen is.
Egy időben tele volt a közösségi média cikkekel, amiben leírják, hogy milyen jó ember stb. (Példaul napi 2 cikk született róla a semmiből, hogy 10 dolog amitől Keanu csodálatos ember).
Majd annyira bevésődött az emberek agyába, hogy, ha egy sztáros oldalon posztolnak róla ugyanazokat írják róla kommentben a felhasználók, amik a cikkekben szóltak. ( Itt azt szerettem volna mondani, hogy mivel a fennebb leírt cikkeket elolvasták az olvasók, és az emberek egyértelműen megtudták. Így, amikor látok egy posztot mondjuk egy olyan oldalon, ahol hírességet posztolnak, majd kikerül ő, akkor a kommentek többsége arról szól, amit a média lehozott róla, mint selfbrand.
Az egész olyan, mint egy politikai kampány médiamanipulációval.
(Ezt hasonlatként írtam)
Amíg porbléma lenne belőle, ismerem a színész életét, de annyira amennyit a média lehozott róla. Ennyiből nem tudom őt elkezdeni kedvelni, még, ha a filmjeit igen is.
( Ezalatt pedig azt, hogy nem Keanu-t akarom bántani, lehetnek igazak is ezek a tényként kezelt dolgok, csak így a semmiből olyan, mintha a háttérből lenne irányítva, és ráhúzva az arc Keanura, és a semmiből jött az egész. Legalábbis én nem sokat hallottam a nevét, mint színész a média cikkekben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!