Miért idegesít Csecse Attila?
Nos, a kérdésemet én magam sem értem, de a helyzet,az,hogy valamiért roppant módon idegesít ez az ember. Oké,nyilván,akkor ne nézzem. Nem erről van szó. Csak néha fel-feldob a Youtube egy videót tőle, és akármikor ránézek, annyira irritál az egész. Egy gyerekes, meleg fiú aki erőltetetten előadja magát, néha hülyén elváltoztatja a hangját, mert már ez az imidzse. Értelmetlen baromságokról készít videókat,számomra nem szól semmiről, miközben egy 12 éves értelmi szintének akár a nap fénypontja lehet, hogy csecse Attilát néz.
Ha ismerném lehet tudnám szeretni,de így számomra az egész egy túltolt borzalom. Miért érzem ezt,és mire fel,milyen jogon?
Nyilván jogom van azt gondolni,amit akarok,de azt nem tudom felfogni miért irritál egy random ember. Talán a kérdésem általánosságra lefordítva is érvényes. Miért van az,hogy valami idegesít minket?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!