Szegedi Fecsóhoz miért ment vissza az exe, ha folyamatosan csalta a pasi?
Figyelt kérdés
Komolyan az ilyet nem is értem. Hangos szakítás, mert Fecsót látták többen is más nőkkel. Ekkor a volt barátnő, minden ilyen privàt üzenetet kitett az instájára amiben Fecsót lebuktatják mások. Mondta, hogy nem is rak ki most már semmit a nyilvános instára, hanem csinál privátot. De ezt se tartotta be. A mostani videókon meg újra Fecsóval van.
Vagy valaki élvezi ha alázzák??
2021. szept. 4. 07:23
11/17 anonim válasza:
Ő amúgy biológiai csajszi vagy transzi?
14/17 A kérdező kommentje:
Biológiai nő. Van egy kisfia. Csak szerintem már az arca agyon van plasztikázva.
2021. szept. 4. 15:34
16/17 anonim válasza:
Baromi jó kérdés. Én semmiért nem aláznám meg magam annyira, hogy visszamenjek olyan férfihoz, aki semmibe nézett, de ő tudja nyilván. :))
17/17 anonim válasza:
Hát nem igazán tudnak felnőtt emberként viselkedni. Már a szakítás utáni posztok is elég cringék voltak, most meg magát alázza, hogy visszament hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!