Hódi Pamela miért tiltja folyamatosan a kommenteket?
Mert a Mazsola fan szekció folyamatosan beszól a képek alatt.
Az ő rajongói meg merő jóindulatból beírogatják, hogy a Berki és a felesége ezt és azt csinál.
Én megértem, hogy erre nem kíváncsi.
Ez igaz, és lehet szidni, de nyilván mindenki elfogadna az ingyen cuccokat egy posztért cserebe, ha lenne rá lehetősége. Csak ha a gyerek téma ennyire tabu, akkor az ingyen pelenkát se kéne kitenni szerintem. Inkább azok a hülyék, akik rohannak megvenni valamit mert azt egy celeb hirdeti... nem értem miért lenne releváns bármiben is a véleménye nekik, na mindegy :D
Tényleg vannak fárasztó kommentek, pl mikor azzal b@sztatták hogy egy kismama miért van feketében, hordjon színeset ... :D ettől függetlenül pamela a saját szintjéhez képest jól kezeli a gyerek dolgot, szerintem kellett neki mazsi túlzó posztolása hogy felnyissa a szemet, és elég baj neki ezt a két debilt megtűrni meg a provokációjukat.
Na mindegy, tényleg van igazság abban amit mond, csak ne csináljon úgy mintha amúgy nem ezek az emberek miatt tudna egy egy bejegyzéssel pénzt keresni.
Annyira nem szoktam figyelni, pl ezt nem tudtam hogy berkiék rajongói írogatnak neki kommenteket folyamatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!