Mostanában miért ezeket az „összenyomott” fejű embereket sztárolják (S. Gomez, Zendaya stb.)?
Figyelt kérdés
2021. aug. 24. 07:25
2/7 anonim válasza:
Mostanában? Már legalább másfél évtizede.
3/7 anonim válasza:
Én kalácsképűnek hívom.
Passz,a mai kor ideálja lehet.
20 év múlva más lesz.
Anno a vénuszi alkat volt menő ( nagy fenék,hájas has,kis mell).
4/7 Noren1989 válasza:
Nekem meg egyszerűen ez a cigànyhomlok. 🤔😂
5/7 anonim válasza:
Érthetetlen,hogy miért mondanak egy zendayáról azt,hogy jó nő miközben se mell se segg. Vékony csaj. magas. Arca nem kiemelkedő. Bőrrel nincs bajom. Kapucsínó színű bőr mivel apja fekete,anyja fehér. Lehet fordítva van már nem tudom. Szóval ja nem tudom mi a vonzó benne.
6/7 anonim válasza:
Zendaya szerintem pont,hogy szép nő arcra,én inkább a Selenát kritizálnám,hogy még mindig a legjobb nők közé sorolják. Nem csúnya egyáltalán,csak vannak már jobbak,ugyanúgy,ahogy egy Taylor Swift sem illene a képbe. Egy Gigi Hadid sokkal szebb szerintem.
7/7 anonim válasza:
En Zendayat nagyon rusnyanak tartom. Nem is ertem, hogy miert valasztottak ot a Pokember melle. Szineszkedese is eleg amator.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!