A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
33 szavazat
3/12 anonim válasza:
Nem. Vékony . Se mell se segg. Mivel nem vagyok rasszista a bőr színe nekem mind 1 . Nádpálca vékony nő. Inkább kihagyom.
4/12 anonim válasza:
Nem tudom ti mit néztek, szerintem nincs gond az alakjával, vékonyabb mert magasabb csaj, de arcra szép és cuki.
6/12 anonim válasza:
Nem rossz, de nem is kiemelkedő. Nem dobnám ki az ágyamból, de messze nem ő az ideálom, a hírességek közül sem.
9/12 anonim válasza:
Naná, most hogy megnéztem ki a fene ő :D
10/12 anonim válasza:
Fúj . Nem kell ez a pálca nő. Nem lenne merevedésem az ilyenre. Nincs cickója sem. Nem kéne pamela anderson féle cici . Viszont egy nőnek legyen már. Inkább kihagyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!