Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Csobot Adélt miért nem kedveli...

Csobot Adélt miért nem kedvelik sokan?

Figyelt kérdés
Mi bajuk vele az embereknek? Szerintem tehetséges, aranyos, és kedves nő.

2021. aug. 18. 15:42
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
34%
Kérdező, Te most Adèlt védeni jöttél?
2021. aug. 19. 15:59
 12/22 anonim ***** válasza:
18%
Ha már párhuzamot vontàl, én Bogit kedveltem. Nem egy ripacskodó nő, bájos/
2021. aug. 19. 16:00
 13/22 anonim ***** válasza:
25%

11

Vagy ő maga az. :D

2021. aug. 19. 16:00
 14/22 A kérdező kommentje:
Adél legalább biztos nem rasszista, mint Bogi, mert ő erdélyi.
2021. aug. 19. 16:02
 15/22 A kérdező kommentje:
Tősér Bianka megnyerte volna az X-Faktort, Bogi csak azért küldte haza, mert erdélyi, nem volt fair.
2021. aug. 19. 16:16
 16/22 anonim ***** válasza:
58%

Magyarországon ha valaki nem olyan képet vág és olyan savanyú a természete, mintha minden reggel meg kéne ennie a fél szarát, akkor az megvetendő.

Az átlag magyar nyomorú sorsút irritálja Adél jókedve, életszeretete és nyitottsága. Nincsenek pszichológiai betegségei, nincs szüksége alkoholra meg cigire ahhoz, hogy jókedvű legyen és férje sem egy unalmas faxkalap, ezért utálni kell.

2021. aug. 19. 16:18
 17/22 anonim ***** válasza:
90%

16

Ezt intelligensen is meg lehet oldani,nem csak vicsorítva,nyerítve,vinnyogva,mint Adélka. A férje meg egy tehetségtelen ripacs,elég megnézni,milyen kategóriájú műsorokat vezet.

Abban igazad van,hogy a magyar besavanyodott nép. Én nem vagyok uborka,mégis irritál ez a lány. :D

2021. aug. 19. 16:48
 18/22 anonim ***** válasza:
41%

Én Bogit is nagyon szerettem mentorként és szerintem Adél is sokkal jobb lesz, mint a beképzeld, flegma fejű Radics Gigi volt.

Csodálkoztam is, hogy Bogit lecserélték. Először úgy volt, hogy Puskás száll ki, de végül Bogi lett az. Valószínűleg érezték, hogy párként egy ilyen konpetitìv műsorban cringe lenne, ha mind a ketten szerepelnének. Amikor Adél összejött Istenessel, akkor is az volt, hogy Adél a Cool Tv-n volt műsorvezető az X-faktor háttérműsorában, szóval akkor sem szerepeltették őket egy műsorban.

Egyébként nem csak egy ilyen "mentor" dolgozik a versenyzőkön, az meg, hogy ki mennyire ért az énekléshez az szubjektìv.

2021. aug. 21. 10:40
 19/22 anonim ***** válasza:
15%
Én arra gondolok, hogy túl aranyos, túl jókedvű. És ez zavarja őket. Mert ők nem jókedvűek; és zavarja őket, csípi a szemüket/fülüket;hogy ő mitől lehet ilyen jókedvű. Vagy tehát lehet, hogy pl nem is ő zavarja maga bennük; hanem , hogy ők nem jókedvűek. És ezért felháborítónak találják, hogy ő jókedvű. :) Amikor ők viszont nem azok. :( Asszem , hogy picit tudat alatt még lehet az is, hogy úgy vannak vele, hogy az Adél nem törődik az ő boldogtalanságukkal; és mégis sziporkázik, és nevet, annak ellenére, hogy milyen boldogtalanság van ebben a Világban. De pedig ponthogy ő egy ilyen kis színfolt; tehát ponthogy szerintem mosolyt tudna csalni az emberek arcára,ha szereettel fordulunk felé. És én őt például nagyon szeretem. A Csobot Adélt. (Nem ismerem őt személyesen, de látszik, hogy milyen. Szerintem ő olyan kis szerethető. Meg amúgy csomóan szerintem úgy vannak saját magukkal,hogy ők nem szerethetőek; és ezért irigyek is rá. Meg még irigyek a boldogságára, kicsattanó életenergiájára.) Mamám is pl az X-faktorban állandóan az Adélt meg az Ildikót szídta; hogy "Jaj de utálom ezt a kislányt"-mondta az Adélra; meg "Jaj de ronda ez az Ildikó". Szóval szerintem a mamám ő például irigy volt rájuk, hogy Adél milyen kis fiatal, meg lendületes, meg több haja van, mint neki; meg szerintem pl az Ildikóra is irigy volt, hogy milyen sok szép hosszú haja van; neki (mamámnak) meg már nincs. Meg még én ott ámultam a Nemes Anna híradós csajra is az ATV-n , hogy milyen gyönyörű haja van; és akkor mamám meg nagy meglepetésemre elkezdi az ellenkezőjét, hogy elkezdi szidni a frizuráját; pedig szerintem tök cool volt; ilyen sima, egyszerű, kiengedett, hosszú haj. És ott ámultam, hogy milyen gyönyörű, és erre meg mamám elkezdi a haját f|kázni. Én meg ezen ledöbbentem. Hogy "Hú, de ronda ez a haj", vagy valami ilyet mondott. Szerintem tutkó irigy volt, mert baromi jól nézett ki. Mondom, én tökre el voltam alélva, hogy milyen gyönyörű haja van; ozt erre meg nagy meglepetésemre mamám elkezdi leszólni :D Na, tehát, szóval , én mindenkit szeretek, akit ideírtam. Adélt is, Keresztes Ildikót is, Nemes Annát is. :):):)
2021. szept. 14. 16:52
 20/22 anonim ***** válasza:
23%
*Ja és mégegy; szerintem mind3an szépek; akiket írtam. :)
2021. szept. 14. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!