Camila Cabello miért hízott meg?
Figyelt kérdés
2021. aug. 16. 22:20
1/5 anonim válasza:
Most nézem jó húsban van, nemtom tőle kérdezd, bár alapszabály, hogy nőtől koráról és súlyáról nem kérdezünk.
2/5 anonim válasza:
Az utóbbi időben sokat beszélt erről interjúkban. Belefáradt, hogy több óra hosszát tornázzon azért, hogy egy irreális testképet erősítsen meg a tizenéves lányokban, akik hallgatják a zenéit, mikor a mostani, természetes súlyával is jól érzi magát a bőrében.
3/5 anonim válasza:
Fogamzásgátló miatt. Elég hirtelen hízott meg, nem természetes "tempóban", ami nem lehet szimplán abból, hogy abba hagyta a tornát. Ha most nézünk róla videókat, kondizik, fut, kardiózik.
4/5 anonim válasza:
Tornázik, de nem olyan vadhajtásban, mint korábban. A párja is meg ő is volt, hogy négy órával hamarabb keltek csak azért, hogy annyival is többet mozoghassanak a szokásos edzésen túl a tökéletes testért.
5/5 anonim válasza:
Ez durva basszus,amiket így olvastam😳 Mondjuk szerencsés szerintem olyan szempontból,hogy az arca nem torzult tőle el,a teste meg teljesen jó így is. Igazából,mint híresség,szerintem a lényeg,hogy ne reklámozzon egészségtelen kajálást,ha esetleg ahhoz is nyúlt nagy mértékben és rendszeresen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!