Keanu Reeves meleg?
Szeretem mint színészt, nem azért kérdezem mert zavarna, semmin nem változtat, csak érdekel.
Azt tudom, hogy régebben volt egy párja aki meghalt, most egy idősebb (kinézetre) nővel van elvileg együtt, de nekem ez elég alibinek tűnik.
Sok nő odavan érte, akármilyen nője lehetne/lehetett volna neki, de sosem erről volt híres. Tudom elég privát személyiség, nem írnak róla minden nap a lapok (ezért is kedvelem), de azért a sztárok kapcsolatairól mindig írnak, nincs az a titok ami ki ne derülne Hollywoodban.
Nem idősebb a nő, épp ellenkezőleg, tíz évvel fiatalabb nála, mindössze nem festeti a haját.
Szerintem nincs okunk azt hinni, hogy Keanu Reeves meleg lenne. Ha az lenne, valószínűleg már coming out-olt volna. Azt könnyebben el tudom képzelni, hogy egyáltalán nem vagy csak alig érdekli a szex (aszexuális/demiszexuális), esetleg impotens.
Lehet meglep, de ő ilyen, annak ellenére hogy világhíres, gazdag szupersztár, attól még egy normális ember aki normális párkapcsolatban él normális életmódot folytatva, nem minden este tini csajokkal kefél. Hűséges és a belső értékeket nézi első sorban valószínűleg. Igen, tudom hogy ez a mai világban egy hírességnél meglepő, de pont ezért tisztelem őt maximális, jobban mint bármelyik sztárt.
És nem, nem meleg.
Igen, ha egy 56 éves pasi egy 46 éves nővel van együtt, akkor tuti meleg.
Ha valaki csak státuszszimbólumnak tekinti a nőket, az nyilván nem érti, miért nem csak kinézet és kor alapján választ valaki magának párt, miért olyannal van inkább, akivel lelkileg, érzelmileg, életvitelileg stb. illenek össze.
"A mai napig nem lehet biztosan tudni, hogy a Mátrix filmek sztárja, Keanu Reeves biszexuális-e.
1995-ben több amerikai újság is beszámolt a hírről, hogy a kiváló színész jelképes ceremónián örök hűséget fogadott David Geffennek, a Dreamworks stúdió egyik alapítójának, aki nyíltan vállalja homoszexualitását.
Geffenről az a hír járja Hollywoodban, hogy befolyását és pénzét használta (használja) arra, hogy fiatal, feltörekvő színészeket szerez meg magának.
Hírbe hozták őt Tom Cruise-zal is. Reeves ugyan egyszer cáfolta a jelképes esküvő hírét, a melegségére vonatkozó híreket azonban nem:
– Valóban nem a megszokott módon élem az életem, de ettől még ugyanolyan vagyok, mint voltam – nyilatkozta."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!