Sebestyén Balázs feleségének is műmelle van és kacsaszája? Már mindenkinek ez van? Létezik még olyan nő, aki ezek nélkül is képes boldog lenni?
"Létezik még olyan nő?"
Csak a nők több mint 95%-a kb. Mert vagy nincs rá igény, vagy nincs rá pénz, vagy félnek az eredménytől.
A sztárvilágban ez teljesen másképp működik. Nekik van rá igény, mert szükséges a jó kinézet a jó szerepekhez, klippekhez, stb. És van is rá elég pénzük.
Ha annyi pénzem lenne, mint Scarlett Johansson-nak, én is átszabatnék magamon ezt-azt. Nem azért, mert nem érzem így jól magam, de ha tudom, hogy van rá pénzem, és jobban néznék ki a végeredménnyel, akkor miért ne? Viszont semmiképp nem magyar orvost keresnék, híres plasztikai sebészt kérnék fel mindenképp, akiben meg is lehet bízni, hogy tudja a dolgát.
Azta. Rákerestem: [link]
Azon a képen ahol szőke a haja, mintha nem is ő lenne. Teljesen más az egész arca. Meg nem mondanám a mostani képei alapján, hogy ő az. Pedig Balázs szokta mondani, hogy úgy néz ki a felesége, mint Angelina Jolie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!