Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Sebestyén Balázs feleségének...

Sebestyén Balázs feleségének is műmelle van és kacsaszája? Már mindenkinek ez van? Létezik még olyan nő, aki ezek nélkül is képes boldog lenni?

Figyelt kérdés
2021. júl. 30. 19:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
90%
Jaja, aztán balazska fikazta a sarki katat, mikor az ő csaja is dettó ez a kategória... 💩💩💩
2021. júl. 30. 19:58
 12/17 anonim ***** válasza:

"Létezik még olyan nő?"

Csak a nők több mint 95%-a kb. Mert vagy nincs rá igény, vagy nincs rá pénz, vagy félnek az eredménytől.

A sztárvilágban ez teljesen másképp működik. Nekik van rá igény, mert szükséges a jó kinézet a jó szerepekhez, klippekhez, stb. És van is rá elég pénzük.

Ha annyi pénzem lenne, mint Scarlett Johansson-nak, én is átszabatnék magamon ezt-azt. Nem azért, mert nem érzem így jól magam, de ha tudom, hogy van rá pénzem, és jobban néznék ki a végeredménnyel, akkor miért ne? Viszont semmiképp nem magyar orvost keresnék, híres plasztikai sebészt kérnék fel mindenképp, akiben meg is lehet bízni, hogy tudja a dolgát.

2021. júl. 30. 20:41
 13/17 anonim ***** válasza:
81%
Na a régi képek alapján ennek a nőnek ugyanúgy még az álla nyaka is megcsináltatott mű mint a zimanynak. Ugyanaz a kaliberű egy az egyben. Műanyag mindkettő. Biztos jó érzés mikor a régi képeire nem is hasonlít..
2021. júl. 30. 22:29
 14/17 anonim ***** válasza:
81%
Rakerestem és valóban! Pont olyan változáson ment át a Google alapján, mint a Zimány, csak barna hajú és ennyi.
2021. júl. 30. 22:32
 15/17 A kérdező kommentje:
Tényleg! Én nem is értem hogy miért tetszik ezeknek a nőknek ez az egyforma mű kinézet...
2021. júl. 31. 07:57
 16/17 anonim ***** válasza:

Azta. Rákerestem: [link]

Azon a képen ahol szőke a haja, mintha nem is ő lenne. Teljesen más az egész arca. Meg nem mondanám a mostani képei alapján, hogy ő az. Pedig Balázs szokta mondani, hogy úgy néz ki a felesége, mint Angelina Jolie.

2021. júl. 31. 16:23
 17/17 A kérdező kommentje:
Igen. Konkrétan más arcot csináltatott. Plusz műmellek. Pff
2021. júl. 31. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!