Bochkor Gábor vagy Sebestyén Balázs szimpatikusabb nektek?
Mindkettőjüket bírom/hallatom. Általában amúgy a Balázsékat hallgatom.
Viszont ha lenne még Boros-Bochkor, akkor lehet azt hallgatnám :)
Egyik sem szimpatikus. Bár néha tudnak szórakoztatóak lenni, de mindkettő önelégült és felszínes.
A "Balázsékat" szoktam hallgatni, de csak Vadon Jani miatt.
Most már azt mondanám, h inkább Balázs, noha Balázs egy idétlen tinisrác szintjén van, még mindig jobb, mint a tájékozatlan, buta Bochkor.
Bochkort sajnos kénytelen vagyok hallgatni az irodában, és mindig elképedek, hogy az az ember kinek képzeli magát.
Minden nap strigulázni lehetne a sok hülyeséget, amit összehord.
Aszott testű láncdohányosként osztja a bicikliseket, múltkor a transzneműekre tett megjegyzést, miközben azt se tudja, hogy a makk milyen fán terem, vagy nem érti, miért gond, ha egy vendéglátósnak az új BMW megvásárlása a legfontosabb.
Sebestyén Balázs eddig sem volt szimpi, de amióta kikerült az alázós fiatalkori videója és ezt letudta azzal, hogy "ja, hülye gyerek voltam", azóta hányingerem van, ha meglátom.
Ő az, aki csobot adél meg i. bence szintje alatt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!