Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mit szerettek a Tóth Gabiban?

Mit szerettek a Tóth Gabiban?

Figyelt kérdés

Én annyira utálom,hogy már attól is rosszul vagyok,ha meglátom a TV-ben,olyan idegesítő...

A suliban megszavazták,hogy ő a "legjobb magyar énekesnő"

szerintem,nem de mindegy...ti hogy vagytok vele?

2010. aug. 28. 15:09
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Olyan mint egy transzvesztita, és túl is játssza magát. Nem bírom, de 1-2 száma viszont nem rossz.
2010. aug. 28. 15:12
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én sajnálom, hogy tönkretette magát... mikor megjelent a megasz*rban, egy kedves, aranyos lánynak tűnt, aki nagyon jól énekelt. Most meg egyre undorítóbban néz ki, a klipjei meg... pf... legjobb magyar énekesnő??? hát milyen iskolába jársz te?
2010. aug. 28. 15:19
 3/9 A kérdező kommentje:
Azért mondom én is...Undorító nő.
2010. aug. 28. 15:23
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmi szeretnivalót nem találok benne.
2010. aug. 28. 17:00
 5/9 anonim ***** válasza:
75%

én is utálom...

meg a kiejtése is olyan falusi, nem?! tisztára parasztakcentusa van. oké, én is faluban lakok mégsem beszélek így!

2010. aug. 28. 18:17
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretem,olyan irritáló a csaj.
2010. aug. 28. 23:25
 7/9 anonim ***** válasza:

Az a "nő" maga az elmezavar.

Mindig azzal jön, hogy Ő legalább vállalja magát.

Nem, Tóth Gabi egyszerűen csak egy stílustalan(utánzó), elmebajos, ideggyenge, önelégült rusnyaság.

24/L

2010. aug. 30. 14:35
 8/9 A kérdező kommentje:
Szerintem a Tóth Verának,sokkal jobb hangja van,meg normálisabb is!!!!
2010. aug. 30. 17:33
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát igen. Az elején a Vera volt a csúnyább, most a Gabi. Verának jobb a hangja, szinte hibátlan, csak a gond, hogy egy tehén. Most nem bántani akarom, tudom milyen nehéz a fogyás, neki nyilván mégnehezebb. Most tudom fogadjunk mindenkit olyannak amilyen. De ha a Verának alakja is lenne, az jobb lenne. Aki nem ezt mondja, valahol hazudik. Mindenkinek van hibája, amin dolgozni kell és nem beletörődni. Gabi hiába nem kövér személyisége nem szeretnivaló. (Azért mindenkit szeretni kell!!!) Amolyan leéneklek mindenkit típus, tud vonyítani viszonylag jol egy hangszínen, de az előadása rideg és halott, beképzelt.
2011. ápr. 23. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!