Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » K-popperek,kinek ki az ultimat...

K-popperek,kinek ki az ultimate biasa? És miért? :3

Figyelt kérdés

Nekem Yeji az Itzy-ből, mert szerintem nagyon tehetséges és jó leader. Meg nagyon aranyos és karakteres az arca, na meg nem szerintem nagyon jól táncol énekel és rappel is. ^^

Ha fiúkból kéne talán RM lenne a BTS-ből.Úgy tudom csak egy ub-éje lehet egy embernek,de javítsatok ki ha nem!

2021. júl. 26. 08:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Úgy lenne értelme, hogy egy van, végül is ultimate, de sok embernek több is van:D

Nekem Irene a Red Velvetből. Sokak csak egy visualnak tartják, de igazából nagyon tehetséges színésznő, táncos és énekes, rappelni is tud, bár én jobban szeretem, ha énekel. Ő is egy nagyon jó leader, rengeteg nehézségen van már túl, mindig erősnek mutatja magát a tagok miatt. Az on-cam személyisége nagyon vicces, mindig csinál valamit, amin lehet mosolyogni. Számomra inspiráló ember, ő volt az első biasom a kpopban, és az, hogy ő az ub-m, szerintem nem fog változni:D

2021. júl. 26. 09:35
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Lányok közül és a kedvenc bandaim közül 2ne1-bol Cl, Blackpink Jennie, Snsd Jessica volt.

Fiúk közül Bts Jimin, BigBang G-Dragon

2021. júl. 26. 11:47
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az ateezből Hongjoong, Wooyoung és Sani.

Hongjoong-ot és Woo-t nagyon szeretem, személyiségre és tehetségre is, viszont Sani egyszerűen csak a safe-place-em.

Mindig, amikor rá gondolok, megnyugszom, még a legstresszesebb helyzetekben is képes lecsillapítani az agyam, és ilyet eddig még nem igazán tapasztaltam soha. Ezért is különleges ő számomra, viszont még mindig Woo-val és Joongie-val együtt áll az első helyen, nem fogom csak egyiköjüket kiemelni #1-nek.

2021. júl. 27. 09:16
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

A női ub-m Jennie (BLACKPINK) . Eleinte nem kedveltem, de miután jobban megismertem, teljesen odáig vagyok érte. Minden tiszteletem az ővé, hiszen elég sok mindenen ment keresztül a sok hater miatt, de még ezek után se adta fel. A bad bit*h vibe-ja miatt nem szeretik őt sokan, mert nem tudják, hogy belül egy csupa szív, önzetlen nő.

Férfi ub-m Han (Stray Kids). Mindig meg tud nevettetni és egyszerűen imádom a személyiségét (nagyon hasonló az enyém is, talán ezért is fogott meg). A solo számai mindig erőt adnak a nehezebb napjaimon.

2021. júl. 27. 22:19
 5/11 anonim ***** válasza:
Jisoo, Sana, Winter, de a legjobban Jisoo
2021. júl. 28. 08:31
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Férfi ub-m Jungkook. Egyszerűen ahh- én nem értem az a srác miért vonz ENNYIRE,de valamiért nagyon. Igazából nagyon karizmatikus fiatalember lett, tehetséges,aranyos,nagy szíve van és mi egyéb, egyszerűen imádom!

Női ub-m Jisoo,nagyon nagyon aranyos leányzó, gyönyörű külsővel,egyszerűen imádom azt a mély de mégis nőies hangját,GIRL CRUSH—

2021. júl. 28. 09:10
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem Momo a Twiceból, már a Sixteen óta, de azóta is rendíthetetlenül tartja ezt a címet nálam. Hogy miért? Mikor a Sixteent néztem, már akkor nagy kedvenc volt, de amikor a 6.epizód körül kiesett, akkor majdnem abbahagytam a műsor nézését, de végül folytattam. Aztán a végén mikor végül mégis bekerült, annyira megörültem, h ő kapta meg nálam ezt a címet. Azon kívül, hogy szterintem szép, jó alakja van, még nagyon tehetséges táncos is. És emelett tisztelem, hogy mennyi munkája van abban, hogy itt tart és rendíthetetlenül megy előre, hogy még jobb és még jobb legyen.

Eleve én mindig is szerettem a tehetséges embereket, főleg azokat akik emellé még keményen is dolgoznak. Szóval nálam ő az ult és szerintem ez nem is fog változni.

A férfiak közül Jackson Wang az ultom. Ő is hasonló okokból lett az ultom, mint Momo. Bár férfiként nem vózódok hozzá egyáltalán, nem úgy mint Momo-hoz, de a tehetsége és kemény munkája neki is megfogott. Na meg az, hogy rengeteg nyelven beszél, bár ez valahol születés kérdése, hogy olyan helyen született, ahol egyből megtanult 3-at. De ettől még nagyon szimpi. És egyébként még férfi szemmel is jóképű XD.

Visszatérve Momo-hoz, talán egy valaki van aki veszélyeztetheti az ő elvehetetlennek tűnő címét, az Sana. Mindig képes lenyűgözni cukiságával és azzal, hogy mennyire szórakoztató egyéniség, nem beszélve arról, hogy nagyon nagyon szép. Úgyhogy, ha valaki egyszer is elveheti ezt a címet Momo-tól az ő.

Jacksont nehezebb lesz megelőzni, de talán Taemin a legesélyesebb erre, mivel nagyon tehetséges táncos és ezt szimpi, na meg bírom a solo számait és a SHINee-t alapból.

2021. júl. 28. 23:47
 8/11 anonim válasza:
100%
Stray Kids Hyunjin és hogy miért? Mert egy angyal
2021. júl. 30. 14:12
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem Jisoo!<3

Mert (szerintem) az egyik legszebb idol, világszinten is gyönyörű hangja van, a V Live-jait is nagyon szeretem, mert aranyos, kedves, okos, humoros és igényes lány. Sőt sokszor szoktam ugye Kpop-os videókat nézni, és néha, ha ott van apukám gyakorlatilag nulla Kpop tudással, azt sem tudja kis az a Jisoo, ő is magától mondta, hogy milyen aranyos lány és, hogy ki ez. Egyszerűen amennyit így idol létre tudni lehet róla ő egy tökéletes nő! Ő az egyik oka, hogy nem csakhogy BLINK lettem, hanem, hogy kpopper!

2021. aug. 3. 14:26
 10/11 anonim ***** válasza:
Jisoos Christ
2021. aug. 3. 17:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!