Bish Bharbie már cabriót vezet! Szerintetek is jól meg fog tanulni autót vezetni?
Figyelt kérdés
Láttam a youtube-on, hogy vezet. Imádom! Szerintetek mikor lesz jogsija? Milyen autót fog venni?2021. júl. 24. 11:02
21/24 A kérdező kommentje:
20@. Nem vagyok a pasija és nem reklám.
Pusztán a véleményemet írom le. Higyjétek el, a mai lányok annyira elutasítóak, tényleg csak a külső számít nekik, csak a felszínesség, kép alapján választanak és döntenek.
Itt az idő, travik, transzik, melegek jöhetnek a lányok helyett...
2021. júl. 29. 08:20
22/24 anonim válasza:
Miert a pasik nem kulso alapjan valasztanak?? 😁
24/24 A kérdező kommentje:
Nem fogjátok elhinni, megnéztem megint a vidit és annyira bombázó benne Bharbie, hogy csak na! Az elején, amikor a pasija befogja a szemét...abban a neccharisnyában, szexis rövid fekete szoknyában eszméletlen!
2021. aug. 11. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!