Funnah Fannival mi történt?
Egykor a közélet üstököse volt. Nagyon magasról indult és nagyon mélyre csapódott. Már fiatalkora óta modellkedett, de utána a Carpe Diemmel elindította a zenei karrierjét is. Több olyan slágerük született, amelyet az egész országban játszottak és mindenki ismert, többek között az Álomhajó. Az akkori tini fiúk és fiatal férfiak szemében egy igazi álomnő volt, a lányok vagy a nők pedig a "hangjára" vagy a szépségére irigykedtek. Aztán kiderült, hogy nem olyan nagyon szép hangja volt, hogy ő énekelje a slágereket, ezért ő csak playbackelt, ráadásul még nem is tisztességesen fizettek neki egy bérhangot, hanem még néhány szemét húzást alkalmaztak és nem éppen sokat fizettek érte. Utána megjelent egy szólólemeze, amit nem tudom, hogy ő énekelt-e, de ha ő, akkor azért hallható, hogy azért volt valamennyi hangja, csak éppen nem a legjobb egy slágerhez. Azóta semmit nem lehet róla hallani, eltűnt, mint Solymosi Eszter a Tiszában. A modellkarrierjéről sem lehet hallani bár, ha ezek a képek valóbban róla vannak, amik ráadásul nem is most készültek és ilyen plasztikázott kisebbségi nő kinézete lett, akkor ezt valahogy meg is értem: [link]
Az RTL Klub egy műsorában szerepelt a zenekar, de csak a partnerével beszélgettek, ő nagyon készséges volt és ma már befutott üzletember. Vele semmilyen riport nem is készült azóta és semmilyen cikket nem is írtak a mai életéről, valamint jelenlegi képek sincsenek róla.
Fannyval mi lett? Most mit csinál? Hol él? Még mindig zenél?
Ahh imádtam az Álomhajót, tini korom meghatározó albuma volt. Minden osztálytárs utálta, de én szerettem.
A kérdésre válaszolva, nem tudom mi lett a csajjal, valszeg eltűnt a süllyesztőben mint ezernyi más csillagocska.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!