Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek mi történhetett a...

Szerintetek mi történhetett a vv Fannival valójában?

Figyelt kérdés
Ez a meg nem oldott ügyek közé tartozik mostanra már. De én kíváncsi lennék rá, hogy mi is történhetett valójában. Szerintetek valóban meghalthatott, és/ vagy megölhették, vagy csak le akart lépni vegleg, és megrendezte a halálát, és valahol éli az életét?
2018. dec. 21. 17:48
 1/10 mindentudó99 ***** válasza:
52%
Volt olyan hír is hogy itt dobták be a Dunába nálunk. Féltem is hogy horogra akad peca közben
2018. dec. 21. 17:52
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Illegálisan elhamvasztották, azért nem került elő a holttest.
2018. dec. 21. 17:59
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ezek a 'állítólagos halála után titokban új életet kezd'-jellegű elméletek teljesen elszálltak a valóságtól. Nem lehet a világból csak így eltűnni, hogy utána soha ne találkozz emberekkel vagy soha ne vegyél igénybe semmilyen egészségügyi szolgáltatást vagy bármit, különben lebuknál.

Plusz elvileg videofelvétel vagy szemtanú volt arról hogy az eszméletlen embert kiviszik a házából, vérnyomokat és elrabláshoz használt eszközöket is találtak.

Az, hogy nincs meg a holttest, még nem azt jelenti hogy akkor biztos él. Ha nem találnak megfelelő nyomot vagy bizonyítékot, sosem találják meg. A vízbe dobott hullát kiveti a víz, nem valószínű hogy ezzel próbálkoznak. Ha elhamvasztották és annak sincs nyoma, lényegében pár marék hamu már simán eltüntethető.

2018. dec. 21. 18:01
 4/10 anonim ***** válasza:
Ennyire egyszeru lenne eltuntetni egy hullat? Csak hamvasztas? Es sose jonnek ra?
2018. dec. 21. 18:14
 5/10 anonim ***** válasza:

4,

Lebukni le lehet, tudhatják hogy ki tette, de a holttest nem kerülne elő.

Ugye ami nincs azt nehéz megtalálni. Ha valakit elkaparsz a földeden és körbe neznek mint gyanúsítottat, akkor hamar le buksz a friss ásás miatt. De egy kis hamu... Ha kiszórod a kertbe se találják meg.

2018. dec. 21. 18:36
 6/10 A kérdező kommentje:
Szerintem is elégették.
2018. dec. 21. 20:46
 7/10 anonim ***** válasza:
Lichy József elmondta azt is, hogy ha megtalálják az illegális hamvasztót, akkor is baj van, mert az illegális hamvasztást nem büntetik úgy, ahogy elvárható lenne. Talán bűnsegéd lehet az illető. Szóval igen, az illegális elhamvasztás történhetett meg. A görény meg lapít a sitten. Se holttest, se vallomás. El tudják ítélni és el is fogják, de nem lesz nagy büntetése szerintem. Az Erika nevű barátnőt kellene még szerintem elővenni.
2018. dec. 21. 20:50
 8/10 A kérdező kommentje:
Ki tudja mi lett vele.
2018. dec. 21. 20:55
 9/10 anonim válasza:
Engem is érdekelne, mi lett vele, de szerintem is elhamvasztották... a Dunából már csak előbukkant volna, nem?
2019. jan. 7. 14:26
 10/10 A kérdező kommentje:
Szerintem is elhamvasztották
2019. jan. 7. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!