Millie Bobby Brown miért lett ilyen népszerű?
Átlagos tinédzser lánynak tűnik, átlagos külsővel.
Miért rajoganak ennyien érte?
A Stranger Things sorozat nem csak az ő érdeme, és az orrvérzéses varázslós dolog már amúgy is közhely. Plusz ott még csúnya is volt rövid hajjal.
Az Enola Holmes filmje állítólag most a Netflixen a legnépszerűbb film. De mitől? Csak mert a nevét adta hozzá? Mitől lett nagy név egyáltalán? Még a 18-at sem töltötte be.
Én nem kritizáltam. Nekem semleges. Azt nem tudom mondani rá hogy jó nő, mert kiskorú, és nem nőies. A színészi képességei pedig közepesek, és néha idegesítő a bamba nézése, persze ha azt várják el a karaktertől, akkor ok.
Remekül van menedzselve, kb ennyi. Amerika szereti az átlagos kinézetű embereket, mintha csak egy lenne közülük. 17 éves, és a jelenlegi infók szerint Bon Jovi fiával jár( tehát jó eséllyel már nem szűz) Szerintem a generációja egyik legnagyobb női színésznője lesz, na nem mintha akkora színészi képességei lennének. De fiatal, van ideje fejlődni, és most bontogatja nőiessége szárnyait.
Nézd meg pár év múlva, és pár dolog tisztább lesz vele kapcsolatban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!